# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Mini Split sustav Instalacija

Mini split sustavi su klima-uređaji se koriste često , jer su lakše instalirati nego središnjih zračnim jedinicama . Mini split sustavi zahtijevaju 3 - inčni rupu kroz vanjski zidovi za spajanje na isparavanje jedinice izvan . Mini split sustavi obično se koristi u stanovima i drugim objektima na malen za središnju zraku . Ako želite instalirati svoj ​​vlastiti mini split sustav , možete to učiniti sami uz malo muke . To je ono što vam je potrebno
Snaga drill
svrdla
Wrench Screenshot, cijevi za vodu
teflon trakom
Electronic pastuh tražilo
plastičnih zidnih sidara
pokazati više Instrukcije
1

Stavite isparivač na izvan vaše kuće . Koristite bušilicom izbušiti pilot rupe u klima uređaja palubi . Osigurajte isparivača jedinicu klima uređaja palubi s uključenim vijaka pomoću ključa .
2

Izbušite rupu u zidu koja vodi do isparavanja jedinice pomoću 3 - inčni malo .


3

Umetnite izlazni zrak crijevo u rupu na isparivaču jedinici . Tape kraj izlaznog crijeva s teflonskom trakom za osiguravanje veze na zid . Spojite vaš električni kabel na izlazni zrak crijevo .
4

Gurnite crijevo i električni kabel kroz rupu i u svojoj kući . Spojite cijev za ulaz zraka u vašoj unutarnjoj jedinici . Tapekraj priključak na unutarnjoj jedinici pacrijevo je siguran .
5

Spojite drugi crijevo na rupu kondenzatora na stražnjoj unutarnjoj jedinici , koja se nalazi u donjem desnom boku uređaja . Tape kraj kuće , tako da je sigurno u kondenzatoru rupu . Gurnuti cijev kroz rupu u zidu , tako da visi na vanjskoj strani zida . Kadvlaga izlazi iz klima uređaja , to će se odvoditi kroz ove cijevi .
6

koristite električni klinac tražilo pronaći sidro u vašem domu . Izbušite rupe pilot u privjescima , a zatim redati rupe iz svojih zidnih sidara na pilot rupa . Izbušite sidra u zid , i instalirati vijke isporučene sa sustavom . Postavite jedinicu na zid , te ga uključite u zidnu utičnicu . Uključite zidne jedinice .

BiPotkrovlje Fan Circulate Klima

?Potkrovlju ventilator jefunkcionalno obilježje u ​​domu jer cirkulira hladan zrak tijekom životnog prostora . Zbog svoje namjene i izgradnje ,potkrovlje fan je dizajniran za cirkulaciju hladnog zraka iz otvorenog prozora ili vrata otvorena ekrana ;

Více >