Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Klima uređaji >> Content

Izvan Fan ne radi u mojoj Lennox Centralni klima

Lennox klima sustav ne može ohladiti sa slomljenom ventilator . Kompresor još uvijek može funkcionirati , koja proizvodi hladan zrak . Međutim , bez funkcionalnog ventilator da nose zrak u kući ,kompresor je beskorisno , a može izazvati čak i zamrzavanje . Ukoliko osnivač ventilatora postoji nekoliko stvari koje možete sami provjeriti prije nego što nazovete tehničar . Trash

Lennox središnji klima uređaj može usisati ostatke kroz rešetke usisa i u pretinac kondenzacije . Djeca se igraju i mogli umetati stvari u jedinicu . Bilo kako bilo , krhotine nije dobra vijest za fan kondenzatora . To može omotati oko osovine ventilatora ili zapeti u motoru , gdje se mogu zaglaviti ventilator i uzrokovatimotor ventilatora spaliti . Možete tražiti krhotine unutar jedinice uklanjanjem Lennox stambeno ploču .
Kugličnim ležajevima

Lennox klima ventilator sastavni kugličnih ležajeva može rasti prljav ili postati oduzeta podmazivanje tijekom vremena . To uzrokujefan pokrenuti vrlo sporo ili uopće ne , što otežava hladno proizvodnju zraka unutar kuće . Brušenje ležaja također može proizvesti piskav buke . Eliminirati buku i pomoći ventilator da se presele na svoj puni potencijal , možete isključiti struju koja teče na jedinicu na prekidača i uklonite Lennox fan - stambenog ploču . Uključite ventilator ručno testirati napetost kuglica ležaja . Ako se ventilator ne uključuje slobodno, su kugličnih ležajeva treba podmazivati ​​. Možete umetnuti električnog motornog ulja u karićima luka u podnožju osovine ventilatora i okrenuti se ventilator nekoliko puta na posao podmazivanja u ležajevima .
Struja
< br >

Akocijeli uređaj čini se kao da ne dobiva moć , postoje dvije stvari koje možete pregledati . Pronađite strujni prekidač koji kontrolira jedinicu i biti sigurni da je prekidač u položaju "ON" . Ako je to u "Off" ili srednji položaj , struja ne može teći na jedinicu . Okrenite prekidač u položaj "ON" za vraćanje snage na jedinici i ventilator . Akoosigurač baterije je u redu, dalekovodi mogli biti ugrožena . Ako vidite bilo izliže , suze ili studenata duž Lennox klima uređaj vodova , oni bi trebali biti zamijenjeni .
Filter

prljav filter može napraviti Lennox ventilator činiti kao da je slomljen . Fan mogli nastaviti s radom , ali zrak ne može ući u klima uređaj za sve prljavštine i prašine na filteru zraka . Zračni filteri treba provjeriti često i zamijeniti približno svaka četiri tjedna , ovisno o modelu klima uređaja . Neki filteri mogu očistiti dok drugi moraju biti zamijenjeni . Za one koji se mogu očistiti , možete pokrenuti vode na obje strane filtera dok se sve nečistoće se uklanjaju .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1016050802.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.