# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Kako instalirati vremenski sustav navodnjavanja

timer mali sprinkler sustav aktivira svoj ​​kućni sustav za navodnjavanje automatski , imajući to zdravo i hrani tijekom oštre ljetnih mjeseci bez ručnog pokretanja . Tempirana Sustav se sastoji od vodoopskrbe , ventila za navodnjavanje , cijevi , prskalice i za navodnjavanje . Prije instalacije ,plan bi trebao biti da sadrži dijelove koje će vam trebati i njihov plasman na travnjaku . Nakondovršetka instalacije , možete programirati timer i uzeti svoj ​​sustav za probnu vožnju . Kao primjer , razmotrite ugradnju polivinil klorida (PVC) sustava za navodnjavanje na dva preexisting ventila za navodnjavanje . To je ono što vam je potrebno
PVC ljepilom
PVC premaz
Rezač cijevi
SPLICE konektori
žice navodnjavanje
teflon traka
Wire Strippers Pretraživati ​​ljepljive trake

Prikaži više uputa
navodnjavanje Timer
1

Gaze na kraj žice za navodnjavanje svojih izolacije oko 10 centimetara da bi otkrila žice . Odaberite bijelu žicu za uzemljenje i dva obojene žice i savijati ostatak natrag . Strip ova tri žice uz svaki od ventila za navodnjavanje žica oko pola centimetra . Omotajte bijelu žicu s jednom žicom svakom od ventila za navodnjavanje i vrtimo uplesti priključak na vezi . Twist označenih bojama žice sa svake preostale žice ventila za navodnjavanje i obrat verijante priključcima na ove dvije veze .
2

Tape glavnu žicu za navodnjavanje na strani linije za navodnjavanje koji vodi do glavne vodene linije do držati ga sigurno .
3

Postavite navodnjavanje kontroler na željeno mjesto , što bi moglo biti u garaži ili vani, po mogućnosti u blizini utičnicu .
4

Strip drugi kraj linije za navodnjavanje oko 10 centimetara i izabrati bijelu zajedničku žicu , a druga dva u boji kodirani žice iz veze ventila za navodnjavanje . Bend ostatak natrag . Striptri žice pola inča . Umetnite bijelu žicu u "zajednički" terminal za navodnjavanje . Umetnite druge dvije žice u prva dva kolodvora terminala regulatora .
5

Uključite timer za navodnjavanje u izvor napajanja .
6

Okrenite timer za navodnjavanje na i testirati ga .
7

Ispunite linije za navodnjavanje rova , zakopavanja žicu i liniju za navodnjavanje s prljavštine .
Sprinkler sustav
8

kopati rovove prema vašem planu navodnjavanja rukom ili rovu kopač . Nokautirati zalihe koje planirate instalirati , pored rova u mjestu namjeravate instalirati ih .
9

Wrap teflon trakom oko niti dva okova koji će vijak u ventil poslovnice za navodnjavanje . Zajebi dva armature u poslovnicama .

10

Obrišite PVC premaz na unutarnjoj strani okova i na krajeve dvije zone cijevi koje namjeravate instalirati . Obrišite PVC ljepilo na unutarnjoj strani okova i vanjske strane cijevi kraja zone . Uložite u zonu cijevi u armatura i držite ih tamo za 15 sekundi .
11

Vlade i zalijepiti vezu dolikuje prvoj zoni . Premijer i ljepila prvoj zoni cijev koja dolazi iz prve navodnjavanje ventila i sljedeći zone cijevi koja vodi do prve zone prskalica . Umetnite montažu na prve zone ventila za navodnjavanje cijevi , a zatim gurnite prvi sprinkler cijevi udolikuje . Držite dvije veze u mjestu . Ponovite ovaj korak dok sve cijevi i spojevi za svaku zonu su međusobno povezani .
12

Wrap teflonskom trakom oko niti swing montaže cijevi i vijak u prvi prskalica T - dolikuje zajedno prva linija zone . Zamotajte teflon traku oko prvih sprinkler teme i vijaka na otvorenom kraju ljuljački montaže cijevi . Ponovite ovaj korak dok su svi prskalice priključeni na linijama za navodnjavanje .

Kako instalirati Lexington Klima uređaji

topline i vlage od ljetnih mjeseci mogu biti brutalni . Čak i traže utočište u zatvorenom prostoru ne može spriječiti temperaturu od vas neodoljiv . Klima stvara hladan zrak i pomaže sniziti temperaturu svoju sobu, stan ili kuću . Instaliranje Lexing

Více >