Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Klima uređaji >> Content

Kako napraviti stari prozor Klima uređaji rade bolje

stara klima možda još ima života u njemu još. Akojedinica ne radi na način da se koristi za kada je potpuno novi , neki unutarnji dijelovi mogu zahtijevati dobru čišćenje . Dirt build - up na hlađenje zavojnice , pogotovo , sprečava jedinicu iz hlađenja u svom punom kapacitetu . Dobar čišćenje zavojnice i ventilatora kondenzatora mogao napraviti jedinica pokrenuti kao nova . Morat ćete uzeti klima uređaj izvana , kao čišćenje zavojnice može biti prilično neuredan . To je ono što vam je potrebno
odvijač
Coil čišći
vode crijeva
pipa
Prikazati više uputa Screenshot
1

Pritisnite"Power " ili " Na /off tipka " na kontrolnoj ploči uključite klima uređaj off . Izvucite utikač iz zidne utičnice .
2

Povucite otvoriti prednju rešetku s prstima i pronađite filter zraka u jedinici . Uhvatite vrhu filtera zraka i izvucite iz utora . Uključite toplom vodom iz slavine i držite filter ispod . Trčanje tople vode preko obje strane filtra , dok se svi stari prljavštine i prašine nestaje . Dopustitefilter na zraku ili osušiti ručnikom , dok je potpuno suho . Akofilter oštećen , zamijenite ga .
3

Ili odvrnuti ili pop off prednji poklopac jedinice klima uređaj , pazeći da ga ne slomiti . Povući na rubu posude na dnu uređaja . Akojedinica klizne van, izvadite ga . Akojedinica ne razvucite , to je pijan u kabinet . Umetnite odvijač u kućištu vijaka u odjelu, i odvrnula ih . Izvadite jedinicu i uzeti ga van .
4

Odvijte vijke za unutarnje i vanjske spiralne panela . Učvršćivanje uređaja na jednoj strani , tako da se električni dijelovi povišen iu zavojnica je manji od vanjskog svitka . To sprječava vodu od ispiranja cijele elektronike iz klima uređaja .
5

Poprskajte unutar zavojnice i lopatica ventilatora sa svitka za čišćenje i ostavite ga da odstoji pet minuta . Sprej zavojnice i ventilatora čist od usisavača svitka s crijevom , pazeći da ne upije klima uređaja elektronike . Ponavljam, sve dok od stare prljavštine nestala .
6

Dopustiteuređaju da se osuši i vijak unutar i izvan svitka panela natrag na tijelo . Nosite jedinicu natrag unutra i ponovno je u kućište . Vratite vijke kabineta . Umetnite filter nazad na klimu i zamijeniti prednji poklopac . Priključite staru klimu i pritisnite gumb ili "Power " " On /Off" da ga testirati .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1016050824.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.