# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Kako Bolt Samsung Prozor Klima uređaji

Instalacija Samsung prozor jedinice klima uređaj zahtijeva rad s vijcima i odvijača . Odvodne cijevi mora biti spojen ispravno , alijedinica mora biti otvorena prije nego što se može učiniti . Nakon postavljanja posao dovršen na stvarni uređaj, morate zaključaj jedinice klima uređaj na prozorskoj dasci , tako da ne padne kroz prozor . Prije nego što instalirate jedinicu , možda imate pitanja o tome kako matica i vijaka jedinicu u prozor sigurno . To je ono što vam je potrebno
odvijač
1 - by - 2 -inčni drvo ( 2 )
nokti Pretraživati ​​čekićem Screenshot, L - nosači ( 4 )
Prikazati više uputa

1

Stavite odvodnu cijev brtvu Samsung jedinice protiv odvodnu cijev području ispod rešetke na stražnjoj strani jedinice klima uređaj . Držite brtvu na mjestu, dok se mjesto odvodnu cijev sa gumenom kapom preko brtvom i protiv stražnjoj strani uređaja . Poravnajte dvije rupe za vijke umetnite dvije priložene odvod vijka crijevo u rupe i pričvrstite ih s odvijačem .
2

Uklonite vijke koji pričvršćuju prednju rešetku s odvijačem zatim ga skinu .
3

Umetnite odvijač u dva vijka na donjoj strani Samsung klima uređaj prema naprijed. Odvijte dva vijka i izvadite šasiju .
4

Pronađite gumeni poklopac na bazne Pan je guma za odvod kapu crijevo na stražnjem dijelu Samsung. Smjestite se u posudu na mjesto i stavite isporučeni odvodnu cijev na mjestu poklopca odvodnog .
5

Postavite šasiju natrag na Samsung jedinice i zamijeniti vijke na boku uređaja s odvijačem .
6

Vratite prednju rešetku na jedinici , zategnite vijke u svoje rupe naprednjoj ploči zatim pričvrstite rešetku natrag na svoje mjesto .
7

Stavite komad 1- po - 2 inča drva duž unutarnjeg prednjeg dijela prozor i drugi dio na vanjskoj strani prozora. Čekić čavao u svakom kraju komada drveta sve dok obje sigurno pričvršćeni na vanjske prozorske daske kuće .
8

Pozicija dvije L - nosača na vanjskim komad drveta s uzdignutog komad nosač koji je okrenut od prozora . Buttnosač rubovi protiv vanjskoj prozorskoj dasci . Postavite isporučene vijke na svakom nosaču i pričvrstite ih u drvo s odvijačem .
9

Umetnite Samsung jedinice klima uređaj u prozor s dna klima uređaja straže spušta između L - nosača naslona i vanjska prozorska .
10

Spustite otvoren prozor dolje na vrhu Samsung klima uređaj odmah iza gornjem klima uređaja straže .
11

Mjesto dvije L - nosači na obje strane vrha otvorenog prozora , tako daviše , ravni dio nosača suočava prozorski okvir . Umetnite vijak u rupe svakog nosača i pričvrstite ih u okvir prozora. To sprječava prozor od otvaranja .

Možete li staviti klima uređaja u ograđenom trijemu

? Nakon instalacije ograđenom trijemu , možete spojiti klima uređaj da se ohladi površinu baš kao i bilo koji drugi dio kuće , tako dugo dok su ispunjeni neki zahtjevi . Prozor i prijenosni uređaj klima uređaji su dobri modeli za taj posao . Struja

Více >