# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Što se događa kada koristite Windows Klima uređaji na kiši ?

Prozor klima uređaji su dizajnirani kako bi se izložena elementima , tako da oni rade sasvim u redu na kiši . Razumijevanje kako klima uređaj djela , i kao metoda za smanjenje unutarnje temperature zraka i što su zatvoreni odvlaživač , je poučna u razumijevanju kako kiša utječe prozor klima uređaj . KakoKlima uređaji Radovi

Svi klima uređaji rade na istim temeljnim načelima . Jedinica pulls u zrak iz unutrašnjosti kuće i puše preko hladnih bakrenih svitaka ispunjenim rashladni plin . Ovaj plin apsorbira toplinu iz zraka , a svici " znoj " iz razlike u temperaturi . Znoja stvaraju na zavojnice je vlažnost zraka uklanjaju iz zraka unutar kuće . Ovaj znoja ili kondenzacije , kaplje u na kondenzata tavi i ispušta van . Rashladni plin koji apsorbira toplinu iz zraka pumpa izvan kuće , gdje se raspršuje toplinu prije povratka u ponoviti postupak .
Klima uređaji dehumidify

kaoprozor klima uređaj hladi i uklanja vlagu iz zraka , to funkcionira kao odvlaživač Osim što smanjuje temperaturu zraka . Vlaga može učiniti je toplije nego što je , kako se smanjuje vlažnost zraka povećava razinu udobnosti . Klima uređaji dehumidify samo zrak koji se nalazi unutar kuće , pakišni dan ne bi trebao izazvati više posla za klima uređaja u dobro izoliranim kuće .
Povećana Vlažnost

Mnoge kuće nisu dovoljno izolirana . Zbog toga ,prozor klima uređaj može ukloniti više vlage iz zraka unutar i ocijedite više kondenzata izvan tijekom kišnih dana . Većina prozor klima uređaji nemaju postavke za uključivanje u određenu razinu vlažnosti , međutim , i oslanjaju se samo na unutarnju temperaturu regulirati njihov biciklizam . Prozor klima uređaj obično ne radi više zbog povećane unutarnje vlage .
Povećana Hlađenje

strana klima uređaja zavojnica koji raspršuje toplinu ne oslanja isparavanjem za hlađenje , kao što jeljudsko tijelo radi . Takopovećana vlažnost , ne povećava količinu vremena koje je potrebno jedinicu kako bi rastjerala topline . Kišnica trčanje preko zavojnice na vrućoj strani klima uređaj zapravo može uzeti sa sobom neke topline , poboljšanje učinkovitosti i učinkovitosti klima uređaja . Iz tog razloga ,vlasnik kuće radi klima uređaj na kiši zapravo može osjećati kao da je hladnije u kući nego što je uobičajeno .

Kako popraviti aluminijsku AC Line

Klima uređaji imaju mnogo dijelova koji zahtijevaju redovito održavanje. Među njima su i svici kondenzatora , koji treba čistiti redovito , kao iodvod linije , koja bi se morala ugasiti svakih četiri do šest mjeseci. Neki dijelovi su izgradili na zad

Více >