# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Škripa zvuk iz klima uređaja

kreštav klima uređaj buka mogu dobiti pravi neugodno jako brzi . Klima stvara takav žamor iz raznih razloga , od kojih su neki jednostavno otkloniti . Možete pregledati nekoliko područja uz sustav kako bi se utvrdio uzrok . Akoproblem nijejednostavan škripac ,tehničar može bitiosoba za taj posao . Fan Stanovanje

Akobuka se javlja samo tijekom rada ,ventilator može biti kriv . Nepropisno ugrađenih ventilatora možda nickstrani kućišta ventilatora kako se ispostavilo , koja stvara neugodnu buku i ograničava vlast ventilatora . Možete ukloniti ploče na jedinice klima uređaj doći do dijela navijača , ali prije nego što to učinite ,napajanje mora biti isključen kako bi se spriječilo strujnog . Ako bi se ventilator dobar spin i vidjeti da se ne uključuje slobodno i pogodi kućište ,ventilator treba deinstalirati i ponovno instalirati , tako da to briše sve prepreke kada puše .
Kugličnim ležajevima

škripa također može dogoditi kada kugličnih ležajeva ventilatora nisu nauljeni ili su prljavi . Ventilator bi trebao biti ispravno podmazani kako bi se izbjeglo hrđanje ili usporava rad . Nakon što su paneli na uređaju uklonjena isnage se isključuje , daju se ventilator spin . Ako to ne uspije zavrtjeti slobodno ifan briše stanove, kugličnih ležajeva možda treba podmazivati ​​. Možete umetnuti električnog motornog ulja u ležaj za podmazivanje luka za podmazati ležajeve . Vrti ventilator oko nekoliko puta pomaže distribuirati motorno ulje . Trebali biste primijetiti ventilator slobodno vrti.
Kanalne posao

ispravno ugrađena rad kanala moglo vibrirati i simulirati škripava buku jer vibrira i trlja protiv sebe ili zid tijekom rada klima uređaja . Možete pristupiti rad ljepljive na mjestu na skvičanje i bilo zamijeniti stari , neispravan rad ljepljivu novom ili osigurati kanal na zid sa žicom ili trakom . Testirajte osiguran posao ljepljivu uključivanjem klima uređaj na hladnom modu i njegovu najvišu postavku ventilatora .
Prozor Instalacija

Ponekad klima buke iz prozora jedinici je dugovao nepravilne instalacije , koja se može ukloniti uz pomoć jedinica uklanjanja i ponovne instalacije . Pad prozorskoj i krila s vremenskim pečatom kako bi se spriječilo jedinicu od izrade izravan kontakt s okvira prozora . Vrijeme pečat dolazi u vrpcama ili u roli . Podložni papir može lako razdvojiti od vremenskih pečata otkriti ljepljive donje . Press trake vremenskim pečatom na prozorskoj dasci i krila i jedinice instalirane između njih kako bi se spriječilo metalni ormar jedinice od grebanja protiv metala prozorskoj tijekom rada .

Što jeenergetska Trošak za prozor Klima uređaji

? Kad je ljeto počinje gubitaka iz one tople , vlažne dana , mnogi ljudi povucite prozor klima uređaj iz podruma . Možete instalirati prozor jedinicu u tren i pokrenuti ga cijelo ljeto . Ako ste zabrinuti za uštedu energije , međutim , možda dvaput r

Více >