Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Klima uređaji >> Content

Kako odabrati pravu Heat peć za vaš dom

grijanje vašeg doma jepotrebno aspekt posjedovanje kuće . Da bi mogli to učiniti ispravno , morate odlučiti o ispravnom grijanja peći . Pri donošenju ove odluke , morate imati na umu tipa goriva , učinkovitosti i veličine . Ispravna odluka o ta tri faktora će vam uštedjeti novac i zadržati svoje kuće toplo . Upute Screenshot
1

Odredite vrstu goriva koja je dostupna za vaš dom . Vrsta goriva će odrediti vrstu peći možete instalirati u svojoj kući . U nekim ruralnim mjestima , primjerice , prirodni plin nije dostupan .
2

Odrediti stopu učinkovitosti koje mogu živjeti. Stopa učinkovitost jekoličina ukupne energije koristi za rad peći tako da pruža toplinu u vaš dom . Viša stopaučinkovitiji vaš peć . Na primjer , ako je vaš stopa je 75 posto , a zatim 25 centi na svaki dolar je izgubiti . Različite vrste goriva pružaju različite stope iveću brzinu ,skupljipeć će biti .
3

Veličina jedinicu . Veličina vašeg peći određuje se kroz niz kalkulacija obavljaprofesionalno . To ovisi o stvarnim kvadrature od svoje kuće , u izolaciji , broju razinama te o broju i vrsti prozora, vrata i otvore . Ako je vaša peć je prevelik , to će rezultirati u peć gubi energija . Ako je vaša peć je premali , to će imati problema grijanje cijelu kuću .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1016050875.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.