# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Hoćezačepljen kondenzata izazvati gubitak Cooling

? Ako vaš klima uređaj se automatski zatvara i ne može se činiti da ga ponovo pokrenuti , postojidobra šansa da seproblem mogao ležati uz odvod kondenzata . Ove odvode nose vlagu od jedinice klima uređaj . Posuda za odvod začepljen treba razjasniti što je prije moguće , jer to može doprinijeti gubitku hlađenje . Klima uređaji Operacija

Klima uređaji sastoje se od dva glavna dijela:isparivača i kondenzatora . Dva dijela su spojena pomoću niza cijevi . Rashladna tekućina teče iz condensor isparivaču . Na putu do isparivača ,rashladna tekućina prolazi za proširenje ventil . Ovaj ventil uzrokuje rashladne tekućine da se prošire u plin . To ima za posljedicu da se odmah smanjenjem temperature okolnog prostora . Rashladne tekućine onda se pumpa u kondenzator , gdje je stisnut natrag u tekućinu i ponovno počinje ciklus .
Isparivača Ocijedite

Kaorashladna tekućina širi u isparivaču , ona također uzrokujevlaga u zraku se kondenzira . Ova vlaga , u obliku vode , kaplje u posudama nalazi ispod isparivaču . Odvod povezuje posudu s vanjske strane zgrade u kojoj je instaliranklima uređaj . Ovaj ispust se zoveisparivač odvod iliodvod kondenzata .
Gubitak Hlađenje Srpski Srpski

začepljen odvod isparivača neće uzrokovati gubitak hlađenje izravno , ali to ponekad može izazvati uređaje koji automatski isključuju klimu . Mnogi odvod kondenzata tave su opremljena prekidačem float . Kad je voda u posudama diže na određenoj razini , što će se dogoditi akose odvod začepljen ,voda aktivira prekidač za isključivanje klima uređaja . Svrha toga je da se spriječi štetu na zgradi iz nabujali kondenzata tavi .
Brisanjezačepljen kondenzata

Ako ulazodvod ispod vode u posudama , pokrenuti svoju ruku uz strane posudama locirati otvaranje . Umetnite duljinu plastične cijevi u odvodne cijevi dovoljno dugo , do izlaza za odvod . Gurnite cijev natrag i naprijed protiv začepiti kada ga osjećam s cijevima dok ne razbija . Posudama treba obrisati nakonzačepiti je uklonjena . Mix je puna kapa bjelilo s čašom tople vode i ulijte ovaj dolje ispusni otvor za ubiti sve bakterije iznutra .

Pravo Veličina klima uređaja za spavaću sobu s malom prozoru

Pravo veličine klima uređaj za spavaće sobe s malom prozoru određuje nekoliko čimbenika . Veličina prozora može ograničiti li ili neklima uređaj može biti instaliran , okolišni čimbenici , kao što su sunce ili hlad napraviti razliku , a koliko korišt

Více >