# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Kondenzacija od prozora A /C kaplje na pločniku

Kondenzacija je prirodni nusprodukt načinu hlađenja koriste sve klima uređaja . Nažalost ,Standardna postava u jedinici može dopustitikondenzacija iskapa iz stražnjeg dijela klima uređaj slučaju , što uzrokuje probleme kao što su udruživanju u dvorištu , privlačenje muha i komaraca ili kaplje na pločniku , stvarajući neugodnost ili mrlju . To možete učiniti nekoliko stvari da se situacija popravi . Kondenzacija Catch Bucket

jednostavno rješenje je koristiti kišnicu cijev ili veliku kantu uhvatiti vodu kako kaplje na pločnik , što najbolje radi za klima uređaja koji su instalirani na prvom katu prozora . Voda izvire iz klima uređaja bitno je destilirana voda , što ga čini vrlo nagriza obojenih metala i neprikladna za piće . To se, međutim , dobro funkcioniraju u navodnjavanje za bilo nonedible biljaka poput ukrasnog cvijeća i grmlja .
Učinkovito Klima uređaji

Najučinkovitiji prozor klima uređaji zapravo iskoristiti kondenzacije se ukloniti iz zraka . Voda se crpi i raspršuje preko vruće strani zavojnice rashladnog ih pomaganje u hlađenju i smanjuje količinu vremenajedinica treba pokrenuti , čime se štedi struju . Ako kondenzacije jeproblem i vaš uređaj nije tako opremljen , nadogradnju i žeti prednosti kako u smanjenom struju i suho trotoar .
Vanjski crijeva

Kondenzacija s prozora klima uređaja odvoda u odvod , obično nalazi prema stražnjem dijelu uređaja . Ovi čepovi su uglavnom veličine da stane određenog promjera crijevo . Izmjerite čep , i kupiti duljinu crijeva od pravilnog promjera . Morat ćete kupiti dovoljno crijevo pokrenuti niz stranu svoje zgrade i ugurati iza grm ili negdje drugdje , koji će omogućitijedinica za odvod zabit .
Unutarnji crijeva

na drugom katu ili većim stanovima , trčanje crijevo s prozora klima uređaj na tlo može se jednostavno nije izvedivo . U ovom slučaju , pokrenuti crijevo natrag u prostoriju u kojoj se nalaziklima uređaj . Feed crijevo u ulovu ili bazena , i koristiti akumuliranu vodu za zalijevanje biljke . Uvjerite sesliva ima poklopac na njega kako bi se spriječilo isparavanje , što bi izazvalo povećanu vlagu i učiniti vaš klima uređaj izvoditi dulje . Veliki vrč za vodu za hlađenje vode će učiniti lijepo .

Hladan vjetar Učinak Klima uređaji

Klima uređaji pomažu da se ohladi domove , posebno u vlažnim podnebljima . Učinak hlađenja je ne samo zbog hladnog zraka koji puše kroz kuće , međutim . Ostali faktori igraju ulogu u učinkovitosti klima uređaja , kao što su dehumidifying zrak i vjeta

Více >