# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Reset Button za ledomat na moj Samsung hladnjak ne radi

ZbogSamsung hladnjak ledomat ponekad ne uspije ili treba biti isključen radi ponovne instalacije ili čišćenje ," Reset " gumb postoji na uređaju za podešavanje ledomat u pokretu jednom opet . Kadatipku " Reset " ne reagira , postoji nekoliko stvari koje možete provjeriti kako bi se utvrdilo zašto . Mjesto

Samsung " Reset " tipku za ledomatom se nalazi u različitim područjima , ovisno o modelu hladnjaka . Na primjer , neki reset prekidači nalaze se na gornjoj strani ledomatom jedinici , dok se drugi nalazi na donjoj strani ledomatom . Da bi došli do oba gumba ,poklopac led kanta mora otvorila. Gumb može se nalazi na gornjoj strani ,odnosno na donjoj strani prednje komponente . Za točnim , odnose se na vašem Samsung priručnik.
Aktivaciju

Kada"reset " se pritisne tipka ,Samsung hladnjak ledomat ne bi ledena pravo daleko. Sustav može zahtijevati prolaz 24 sata prije nego što je jedinica čini led . Samsung navodi daledomat će led barem prije 24 sati prelazi s pritiskom na "reset " gumb , aliledomat može proizvesti malo leda prije oznakom 24 sata . Neki Samsung ledomat " RESET" trebao bi se održati za osam ili više sekundi .
Open Door

Samsung ledomat " Reset " gumb može biti ispravno raditi , aliledomat ne može dostići minimalnu temperaturu kako bi led akozamrzivač vrata odškrinuta . Hladan zrak može pobjeći iz zamrzivača na nekoliko načina , kao što su previše hrane u prostoru ili prljave ili loše pečatom . Ako otvorite vrata zamrzivača i vidjeti da je brtva prljava ,sapunici smjesu ičistom krpom može se koristiti za uklanjanje prljavština . Torn ili oštećene brtve treba zamijeniti odmah . Akose vrata ne uspije zatvoriti rumenilo na jedinicu , hranu i druge predmete moglo biti previše gomoljasti dopustitivrata u potpunosti zatvoriti . Pomicanje stvari oko zatvaranja vrata potpunosti .
Trapped Air

Kadledomat se resetira ilihladnjak prva uključen , zrak mogu postojati unutar vodenih linija , što sprečava ledomat od izrade vodu . Da se izbaci zrak iz vode linije , možete staviti šalicu ili vrč ispod Samsung vodom dozator na prednjoj strani uređaja i dopustitigalon vode teći od jedinice . Nakon štoje voda ispire kroz linije ,ledomat je spreman napraviti led . Vi svibanj želite ponovno vraćanje ledomat u ovom trenutku i omogućiti 24 sata za kavu za proizvodnju leda .

Možete li staviti klima uređaja u ograđenom trijemu

? Nakon instalacije ograđenom trijemu , možete spojiti klima uređaj da se ohladi površinu baš kao i bilo koji drugi dio kuće , tako dugo dok su ispunjeni neki zahtjevi . Prozor i prijenosni uređaj klima uređaji su dobri modeli za taj posao . Struja

Více >