Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Klima uređaji >> Content

Kako optimizirati Hladnjaci

Središnja rashlađene vode biljke proizvode hladnu vodu . Oni se sastoje od najmanje jednog hladnjaka , au Sjedinjenim Američkim Državama , rashlađene vode biljke troše 20 posto ukupne energije proizvedene . Kako bi se uštedjeti energiju i novac , morate optimizirati rashladni pokrenuti na najučinkovitiji mogući način . To će vam omogućiti da ovi strojevi izrađeni od kondenzatora, isparivača i kompresora pokrenuti uz smanjenje potrošnje energije na manje od 20 posto ukupne energije se proizvodi svake godine u Sjedinjenim Američkim Državama . Upute Screenshot
1

Provjerite starost hladnjake koji se koriste . Životni vijek je između 12 i 30 godina, za rashladnik . Ako je stariji od toga , zamjene rashladnik s novim modelom će se povećati učinkovitost .
2

Free- cool hladnjake . To znači otvaranje otvore i prozore u ohlađeni postrojenja vodom , kada je vrijeme suho i hladno . To omogućujeprirodno vrijeme da se ohladi u pogonu i hladnjake , bez potrebe za pokretanje električnih pogon hladnjaka . To će potrajati nekoliko sati da se izjednači temperaturu , tako da su pogon hladnjaka može biti isključen . Kada jevrijeme dobiva topla ili ako dobiva vlažna , s napajanjem hladnjaci moraju biti okrenula leđa .
3

instalirati dvije brzine motora na svojim hladnjacima . Većina rashladni izvoditi na jednom motoru , dopuštajući im da se postaviti samo na jednu brzinu , koja će biti veća nego što je potrebno s vremena na vrijeme , jer je postavljen za smještaj Najveću potražnju . Instaliranje dvije brzine motora na rashladni će vam omogućiti da ih izvoditi uz promjenjivu brzinu , ovisno o potrebi , umjesto da troši energiju kako bi se održala konstantna višu brzinu .
4

Instalirajte promjenjive brzine pogona na sekundarne hladne vode petlje . Sekundarne hladne vode petlje cirkulira voda oko hlađenja zavojnice kako bi ohladiti rashladnik u cjelini . Instaliranje promjenjive brzine pogone na tom vodom petlje omogućuje da se razlikuju brzinu vode koja teče kroz rashladnik se utakmica potražnje na hladnjaku .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1016050918.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.