# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Razlike između zida i Prozor Klima uređaji jedinica

glavna razlika između prozora i zida klima uređaja leži u tome da li ili ne da se unutarnji dijelovi mogu skliznula iz slučaja jedinice . U zidnu jedinicu u ,slučaj može biti uklonjena iz ostatka postrojbe biti ugrađen u zid lakše . Nakon što je instaliranslučaj ,ostatak klima uređaj može povući u slučaju da se i osiguran . Ostale su razlike između dvije jedinice , kao dobro. Slide - out Šasija

zid Klima uređaji podvozje razlikuje se od prozora jedinici . Šasija zidne jedinice u slajdovi iz slučaja , a obično je osiguran samo nekoliko vijaka . Podvozje vozi na stazi u kućištu koje daje unutarnje komponente pravilan teren kako bi se omogućilo učinkovito otjecanje kondenzata i pravilan rad .

Fiksni Šasija

Prozor klima uređaja sadrže ono što se nazivafiksna podvozje i ne može se ugraditi u zidove . Fiksno podvozje je onaj koji ne može micati igrače, unutarnje komponente prozora klima uređaja koji se vezuju uz klima uređaj slučaju sama , što čini osiguranje klimu u zidu rupuneizvjesna i izuzetno opasno nastojanje da se ne bi trebao biti pokušaj .

Podrška

Regali su podržane od strane bilo braće na vanjskoj strani zida ili se veže na privjescima na obje strane otvora . Prozor klima uređaji su podržani od strane vlastite težine pritišćući džem prozora i blagog vanjske teren koji stavlja pritisak na donjem dijelu prozora dvostrukim obješen .
Ispuhivanje

prozor klima uređaji u pravilu imaju veliki otvor preko leđa za razmjenu topline i krila na obje strane jedinice za cirkulaciju zraka . S obzirom na činjenicu da su zidovi obično mnogo deblji od prozora , zid klima uređaji su dizajnirani učiniti sve svoje ventilaciju sa stražnje slučaju . Instaliranje prozor jedinicu u zid , čak i kada je to ispravno je podržan , može dovesti do pregrijavanja zbog ventilacije perajama blokira zid .

Kako ukloniti Jedinicu Hampton Bay Window

Kako se približava zima ,potreba za klima-uređaj se eliminira . To može zahtijevati uklanjanje vašeg prozora jedinice do toplije vrijeme povratka . Hampton Bay klima jedom za hlađenje jedinica koja počiva u svoj dom u prozor kroz osnovnu instalaciju

Více >