# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Koji tip prozora Klima uređaji se mogu instalirati u staroj kući s malim prozorima

? Mali prozori bi klima ( AC ) instalacija Prozor jedinica teško , ali postoje manje kompaktne prozor jedinica . Ako želite pogledati alternativa prozor jedinici , možda želite saznati više o prijenosni klima uređaj jedinica , hladnjake zraka i njihovih prozora instalacije komponenti . Prozor AC jedinica

Dok prozor jedinica nisu proizvedeni tako mali kao prijenosni klima uređaj jedinica , postoje neki modeli dovoljno mali da stane u mali vertikalne kliznim prozorom . Sve što je potrebno jeu blizini utičnica iotvaranje prozora dovoljno velik da stane jedinicu . Za najbolje utvrditi je liprozor jedinica je prava stvar za vas , izmjeriti otvoren prozor i tražiti jedinica koja odgovara dimenzijama .

Nakonugradnje uređaja u prozoru, to treba biti osiguran na vanjski zid s montažnom kit, koji ponekad uključuje V - konzole, koji pridaju dnu uređaja i na vanjskom zidu , podupire težinu na stražnjoj strani uređaja . Harmo paneli izvući zatvoriti se prostor između prozora strane i klima uređaja . Otvoren prozor klizi prema dolje u gornjem ograda jedinice kako bi se spriječilo aparat od pada unatrag . Prozor jedinica , čak se može instalirati u vodoravnom kliznim prozorom s malo ugađati .
Prijenosni klima uređaj na kliznim prozorom

najlakše od svih klima uređaja instalacijama jeprijenosni uređaj instaliran u kliznim prozorom od gotovo bilo koje veličine . Prijenosni uređaj ima ispušnih cijevi , koji povezuje na stražnjoj strani uređaja i na prozor klizač komponenta koja isporučuje s klima uređajem . Prozor klizni dio se može rastegnuti ili suziti da stane promjer otvorenom okomitom ili vodoravnom kliznim prozorom . Komponenta je instaliran paralelno s prozora krila , aonda se zatvori prozor na vrhu komponente da ga pin na mjestu . Dok rebrenice nisu potrebni za prijenosni klima uređaj prozora komponente , možete instalirati L nosače na vrhu otvorenog prozora kako bi ga se spriječilo da se otvaraju .
Prijenosni klima jedinice u prozor prozor

Neki prijenosni klima uređaj jedinice dolaze s posebnim krilo prozora komponente , koja je ravna i tanka , tako da se može stati što je moguće, između dva mala krilo prozora . Dva prozora su osigurani string ili gumicom oko dva prozora reze . Vrijeme pečat može se umetnuti u otvore stvorenim instalacije kako bi se spriječilo hladnog zraka od bijega .
Evaporativno Jedinica

evaporativna hladniji zrak ne funkcionira kao zrak uređaj , ali to ne stvara hladan zrak pomoću hladne vode i leda . Neke jedinice su prijenosne i ne zahtijevaju instalaciju , a drugi manje jedinice instalirati izravno u mali prozor .

Alternativni klima uređaja za vlažne klime

Odabir klima uređaj za vlažne klime nije tako velik izazov , kao što se može činiti . Ključ je da pažljivo pročitate naljepnice i opisati svoje potrebe do prodavač prilikom kupovine . Kada koristite vaš klima uređaj budite sigurni da bi prozori zatvo

Více >