Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Klima uređaji >> Content

Kako Zagrijte & Cool potkrovlju Spavaća soba

Kako djeca rastu , oni žude neovisnost i osobni prostor . Unatoč svojim malim prostora i vlažnost problema , potkrovlje sobe mogu bitiatraktivna alternativa za spavaću sobu dijelio s braćom i sestrama . Sa sigurne, up-to - date izolacije ineke prijenosni sustav grijanja i hlađenja jedinica , možete pretvoriti svoje potkrovlje u udobnu spavaću sobu . To je ono što vam je potrebno
zatvaranje pukotine Screenshot plastičnu foliju
sortirano pištolj Screenshot, 12 - inčni debeli celuloze ili stakloplastike izolacije
ventilatorom ili klima uređaj
zavjese ili sjenila
Space grijač < br > Screenshot Prikaži više uputa
Izolacijski potkrovlju
1

prozor pečat praznine i pukotina u zidu uz zatvaranje pukotine i instalirati weatherstripping oko vrata kako bi se spriječilo zraka od bijega .
< br > 2

instalirajte parna brana , sklopio s plastične folije , na mjestima gdje se planiraju instalirati izolaciju . To uključuje i područje ispod parketa i između stropne grede . Ako vaše potkrovlje već izolirani , podignite trenutni izolaciju kako bi provjerio stanje parna brana i zamijenite ga ako je potrebno .
3

Provjerite jepotkrovlje pravilno izolirana i dodati novu izolaciju , ako potrebno . Izolacija će držati potkrovlje toplo u zimi i hladnije ljeti , i da će uštedjeti energiju , smanjujući troškove grijanja i hlađenja .
4

Izmjerite prostor između stropne grede i daske na podu odrediti veličinu izolacija vam je potrebno . Koristite izolaciju s R- faktor od 49 godina za hladnjak klime , a 30 za toplijom klimom . Izrežite izolacije plahte na veličinu i ugurati ih ispod parketa , a između stropa zglobova , ne ostavljajući praznine .
Dodavanje grijanje i hlađenje jedinice
5

Instalirajte dovoljnu ventilaciju u potkrovlju prostor za sprečavanje vodene pare i time smanjuju za grijanje i hlađenje tereta na drugim mjestima u kući . Morat ćete instalirati 1 metra prorezima za ventilaciju prostora za svakih 300 četvornih metara tavanskog prostora . Stavite polovicu ventilaciju blizu vrha krova i pol na strehe .
6

Instalirajte prozor montiran ventilator , stropni ventilator ili prozor montiran klima uređaj za cirkulaciju hladnog zraka tijekom toplijih mjeseci . Koristite online kalkulator odgovarajuću veličinu klimu za svoju potkrovlju veličini , lokaciji i izolacije , ili konzultirajte HVAC stručnjaka .
7

Hang svijetle boje zavjesa ili sjenila s prozora kako bi se svjetlost i zadržati soba cool tijekom ljeta .
8

Koristite prijenosni radijatorom zadržati tavanskog prostora toplo tijekom zime . možete odrediti odgovarajuću veličinu prostora grijač za svoje potkrovlje pomoću online kalkulator .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1016050971.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.