Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Klima uređaji >> Content

Visoka brzina Središnja Klima

visoke brzine centralno klima je kao odgovor na molitvu za vlasnike starijih obiteljskih i višekatnih domova . To čini centralni klima uređajrealna mogućnost za domove s uskim prostorima u između zidova, gdje je instaliranjem ductwork moglo biti nemoguće ili previsoka cijena. Visoke brzine sustava dokida potrebu za zamršen vodovima i koštati manje od konvencionalnog centralni sustav klimatizacije . Sustav Komponente

visoke brzine sustavi koriste poseban rukovatelj zraka u zatvorenom prostoru isporučiti svjež zrak . Oni su kompaktni i neprimjetnog jedinice koje se mogu uklopiti u ormaru ili tavanskog prostora s lakoćom . Vanjska jedinica je sličan konvencionalnom središnji sustav zraka , s metalnom ormaru u kojem se nalazi kondenzator . Također imate mogućnost instalirati visoke brzine sustava s toplinskom pumpom umjesto konvencionalnog kompresora i kondenzatora jedinice . Linije pokrenuti iz vanjske opreme za unutarnje opreme isporučuje rashladno sredstvo da se ohladi zrak preko zavojnice , atermostat regulira unutarnju temperaturu - baškao i kod redovitog centralni sustav zračnog
aspiracija . hlađenje Metoda

Ovi sustavi koriste metodu zvanu težnja za cirkulaciju hladnog zraka . Hladan zrak prozračen u sobama na visoku stopu brzine od strateškim mjestima i kutova , kao što je iz ugla i razna mjesta na zidovima . Brzina zraka , što je obično oko 2.000 metara u sekundi , stvara uvjete za ispuhani svjež zrak za miješanje s postojećim zraka unutar prostorije kako bi se prostorija hladnjak , kosu i ugodniji .
< br >
pogodnosti i prednosti

dobiti iste pogodnosti cijele kuće hlađenje i središnje klima uređaj s visokim brzinu sustava . To znači da možete eliminirati bučno prozor i single- klima uređaji i koristiti sustav koji radi tiho i učinkovito . Cjevovodi što je potrebno je oko veličine CD - daleko manje od iznosa potrebnog prostora s tradicionalnim sustavom . Visoke brzine klima uređaji rade dobro za vlažne klime , jer su uklonili i do 30 posto više vlage od konvencionalnih sustava za klimatizaciju . I oni zahtijevaju samo jedna povratna vent da vuče zrak iz kuće , umjesto jednog povratka vent za svaku sobu .

Nedostaci i nedostaci

Neki bi vidjeli prednost brzi kao nedostatak , jer je stopa protoka zraka . Primijetit ćete jaču zračnu struju s visokih brzina sustava u odnosu na tradicionalnom sustava klimatizacije . Brzina će također bitimalo bučniji od običnog sustava , ali manje bučna od prozora ili zidne jedinice . Međutim , proizvođači su stalno poboljšanja na jedinicama izolirati i umrtviti zvuk . Isprobati različite modele od raznih proizvođača , ako je razina buke jebriga .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1016050979.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.