# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Svrha grijanja Svici u Klima uređaji

Hot bakrene zavojnice nalaze u klima uređaja nisu , strogo govoreći, grijanje zavojnice . Klima uređaji ne po dizajnu stvaraju dodatnu toplinu , ali toplina se preselili iz unutrašnjosti kuće kako bi izvan svog doma putem zavojnice ispunjenih rashladnim . Kao takav ,topline naći u bakrene zavojnice unutar od klima uređaja ne generira zraka samog uređaja , ali je , umjesto da bude uklonjena iz svog doma . Kako klima uređaji rade

Klima uređaji rade uzimajući u zatvorenom prostoru i to prolazi tijekom hladnih bakrenih svitaka ispunjenih rashladnim . To smanjuje temperaturu zraka , a uzrokujevlaga u zraku perla se na zavojnice u obliku kondenzata . Kondenzacija je iscrpljen izvan kuće , atoplina iz zraka se apsorbira u freona zavojnice . Rashladnog onda se pumpa van , gdje se toplina rasprši .
Prozor klima uređaji

u prozoru klima uređaja , zavojnice sadrže apsorbira toplinu iz unutrašnjosti kuće su u relativno blizu hladnih zavojnica koji su za hlađenje zraka koji se vratio u svoj ​​dom . Kao takav , imazid izolacije između dijela namotaja koji ostaju hladne , a dio koji je dispergiran topline iz . Prema tome , zavojnice na vanjskom dijelu vašeg klima uređaja su vruća , a oni unutra su hladne .
Središnja Klima

središnji klima uređaj u biti samoveliki prozor klima uređaj koji ima topli i hladni zavojnice odvojenih veće udaljenosti . Rashladno stoga se pumpa iz unutar svog doma , obično u potkrovlju , sve do svog vanjskog kompresora . Tutopline iz unutrašnjosti svog doma raspršuje velikog ventilatora koji hladi zavojnice prije povratka rashladno natrag u svoj ​​dom .
Držite Svici nesmetan

izvana dio vašeg prozora ili centralni sustav klimatizacije ,topla strana sustava zavojnica , sastavni je dio vašeg sustava klimatizacije . Osigurajte područje oko prozora klima uređaj ili središnji kompresor klima čuva slobodan od prepreka koje mogu ograničiti protok zraka . To uključuje i pokriva i ukrasne ograde .

Sam svoj majstor Središnja Klima Paketi

centralno klima sustav može učiniti vaš ljeta vjetrovit i ugodno , ali instalacija je skupo . Jedan od načina kako bi se smanjili troškovi instalacije završava neke rade sami ugradnjom glavne jedinice i linije opskrbe . Uz velik dio ove temeljne prip

Více >