# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Klima uređaji koji odgovara krilo prozora

krilo prozora su dvije odvojene staklene plohe koje se otvaraju , a ne jednog okna koja slajdova otvoren . Prije nego što kupiti prijenosni klima uređaj s krila prozora komponente , možda imate pitanja o tome kako pravilno postaviti prijenosni uređaj pomoću dijela . Postavljanje jedinica

prijenosni uređaj jepravokutnog klima uređaj koji sjedi uspravno na podu . Svaka jedinica dolazi s ispušnom cijevi koja mora biti instaliran na stražnjoj strani uređaja i na prozoru, kada jedinica radi hlađenja ili suenja . Sam uređaj nije instaliran u prozoru . Kad se odaberehlađenje ili odvlaživanja funkcija na klima uređaj sučelja , vlaga u zraku je sisao u jedinicu , ispari i evakuirani iz ispušne cijevi prema vanjskom zraku . Uređaj ima četiri kotačića na dnu i jednog ili više ručke pri vrhu , radi lakšeg prijevoza . Neke jedinice podržava instalaciju krilo prozora i dolaze s kraja stana ispušnih cijevi ili krilo komponenta koja se uklapa u tankom prozoru prostora .
Jedinica Instalirajte

Na stražnjoj Prijenosni uređaj je mala rupapromjera ispušnih cijevi . Ova rupa mogla biti zapečaćena s kapom bi zadržali prljavštinu iz jedinice za vrijeme prijevoza . Skinite poklopac , redati utore na crijevo na rupu i okretati ispušni crijevo na jedinicu . Potvrđuju daje zato što je siguran bez nedostataka . Akoje veza naheren , a ne u istoj ravnini,crijeva mogla procuriti tijekom rada klima uređaja , što bi moglo izazvatijedinica isključiti . Drugi kraj crijeva će biti postavljen u prozor iznešen s krila prozora komponente .
Prozor Instalirajte

možete instalirati krilo prozora privitak lako , bez upotrebe vijaka ili čavala . Krilo komponenta veže na kraju ispušnih cijevi . Nakon što otvorite jednu od krilo prozora , gurnite stan krila komponentu u prostor između otvorenog krilo prozora i zatvorenom krilo prozora vertikalno , tako da se prozor puknut tek toliko da se prilagodi komponentu krilo crijeva . Razmrsiti crijevo što je više moguće . Akocrijevo postaje iskrivljeno i savijeno previše ,uređaj ne radi .
Sigurna Prozor

Kravataniz ili konop oko ručke od dva prozora zadržati komponenta u mjestu i držati zatvorene prozore . Ako je potrebno , popuniti praznine prozora s vremenskim pečatom . Vrijeme pečat dolazi u roli i možda imaju papir na ljepljivu stranu , koja treba oguliti . Nakonpapir pealed off , press trake vremenskim pečatom protiv ikakvih otvora u prozoru , dok prozora potpuno je zapečaćena , sprječavanja hladnog zraka iz curi iz sobe .

Što je bolje:Prijenosni klima uređaj ili ductless

Ovisno o uvjetima u prostoriji ,prijenosni klima uređaj , zračni cooler mogao ispuniti svoje zahtjeve za hlađenje , no obje jedinice nisu bez svoje jedinstvene održavanja treba zadržati jedinicu u ispravnom stanju ? . Prije izbora između dvije jedini

Více >