# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Evaporativni Klima uređaji Problemi

evaporativna klima je kao redoviti klima uređaja , samo to ne zahtijeva ispušni crijevo i koristi hladnu vodu za hlađenje prostora . Također , umjesto da sisa vlagu iz prostorije , što klima uređaji rade , naravno , isparljive klima uređaji ispuhati vlažan zrak . Nakon što ste počeli koristiti svoju jedinicu , možda imate problema s gubitkom snage , hladnom emisija u zrak ili buke . Ne upuhivati ​​zrak

Ako vam se čini dauređaj ne radi uopće ,snaga može biti isključen . Pritisnite tipku " On /Off" za uključenje uređaja . Uređaj može imati oštećenog kabel za napajanje , ako jetipka " On /Off " ne radi . Možda želite provjeriti mrežni kabel za štetu , kao što se izliže , suzama ili udubljenja . Ako je kabel za napajanje oštećen , kontaktirajte proizvođača potražite upute za zamjenu . Timer može bitikrivac , ako je sve provjerava s kabela za napajanje . Gumb " Odbrojavanje " aktivira timer i moglo pritisne slučajno . Kad se pritisnetipka " Odbrojavanje " , imate 30 minuta prije nego štouređaj se automatski isključuje . 30 minuta više vremena može se dodati s pritiskom na gumb do smjera .
Neće Shut Off Srpski Srpski

iskopčavanje kabela za napajanje iz utičnice će zatvorena izvan snage i resetirati vezu , akouređaj ne reagira na gumb " On /off " . Kada priključite jedinicu natrag u utičnicu ,napajanje mora biti isključen. Akojedinica ne isključi nakon isključenja ,klima uređaj može biti u kvaru i da treba obratiti proizvođaču .
Bučan

Ponekad malih predmeta može biti uvučena u jedinici i prasak oko unutar sustava . Možete ukloniti ploče ili rešetke doći do tih smetnji odluka čestica . Ako ih ne možete vidjeti , isprazniti jedinicu tekućine , okrenite ga na bok i pokušati istresti krhotine . Ako je sustav očistiti od stranih predmeta , ali i dalje bi buku ,motor mogao biti slomljen ili oštećen i trebali obratiti proizvođaču ili tehničar .
Ne ovlaži

interni spremnik za ovlaživanje ima pokazatelje mjerenja , u rasponu od najviše do " Prazan . " Ako se uređaj stavlja puhao vlažan, hladan zrak , a zatimovlaživanje spremnika dosegla ispod "prazan" oznakom i treba puniti . Prije punjenje uređaja , svakako isključite ili isključivanje isparavanjem klimu . Napunite spremnik s ledom i vodom prema uputama . Ako je spremnik pun , aliuređaj ne radi ,pumpa za vodu može biti oštećen i obratite se proizvođaču ili tehničar .

Kako koristiti ISPARAVANJU Cooler za obradu vode

Vodeni tretmani za evaporativnim hladnjaka pomoći smanjiti količinu sedimenata koji se talože u jastučići unutar hladnjaka . Isparavanja hladnjaci pružiti jeftin način da se ohladi domove u vrućim , suhim podnebljima nalaze u jugozapadnim državama .

Více >