Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Klima uređaji >> Content

Nema snage u moju Klima uređaji Nakon kiša

U surovom grmljavine , munja mogla udariti ili oštećenje moglo dogoditi , što uzrokuje vaš dom izgubiti vlast . Kadvlast vrati na , postoji nekoliko sigurnosni uređaji koji su vezani za svoje klime koja bi mogla putovanje i spriječio jedinicu iz okretali leđa . Snaga

Kadse napajanje vrati kući nakon oluje ,jedinica ne bi mogli uključiti i vratiti na svoje prijašnje postavke prije nego štoje nestalo struje . Ako vaš uređaj ima kontroler biranje , provjerite dabrojčanik nije postavljen na " Off ". Akojedinica je radila prijenestalo struje , postavke bi trebao biti ponovno jednomnapajanje se vratiti u nekim modelima . Neki modeli možda spriječiti jedinicu iz napajanje natrag na odmah nakon napajanje vrati . Prvo treba pokušati uključite jedinicu pritiskom na tipku " On /Off" na daljinskom upravljaču ili korisničkog sučelja na uređaju "Power " ili . Akojedinica ne bi se ponovno uključio ,baterije su možda spotaknula .
Razbijač

površina kuće koja sadrži utičnicu za napajanje klima uređaja je pod kontrolom prekidača . Breakers spriječiti prenapona od oštećivanja dom i nalaze se u kutiji osigurača , koji se nalazi negdje u unutrašnjosti kuće . Tijekom oluje ,snaga mogla izaći . Kad se vrati napajanje ,baterije možda se spotaknuo , čime se sprečava klima uređaj s napajanje na leđa. Promatrajte stanje prekidača prekidača klima uređaja . Akopodešena na " Off ", ili je u srednjem položaju ,prekidač je isključen te je najvjerojatnije spotaknula . Flip prelaze na " On ", i pokušati gašenja jedinice .
Plug

Akouređaj i dalje ne uključite ,unutarnja val zaštitnik uređaj unutar klima uređaja utikač mogao biti izbačen. Prije pritiskom na "reset " gumb , izvucite utikač za nekoliko sekundi, a zatim ga resetirati vezu . Pritisnite "reset " gumb na plug . To bi trebao kliknite na nešto i ostati stisnut . Pritisnite gumb "Napajanje" na uređaju . Akotipka ne uspije ostati depresivan nakon što ga gurnuti ,čep može biti oštećen , što će zahtijevati pomoć tehničara .
Kompresor

Nakonjedinica aktivira ,ventilator bi mogli pokrenuti , alikompresor ne. Kompresor imaugrađeni sigurnosni mehanizam zove kompresora preopterećenje , što sprečava kompresor da se kandidiraju za tri minute nakon što je uređaj resetirati . Dopustite tri minute da prođe prijekompresor se uključuje .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1016051039.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.