# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Što bi moglo biti u redu s mojim Klima uređaji ne Hlađenje

? Nakon ugradnje novog klima uređaja ( AC ) , možda ćete imati iskustvo jedinice puše topli zrak umjesto hladnog zraka . Iakoje pitanje može činiti kao kvar , hladni zrak može se proizvesti s promjenom postavki , promjena filtera ili osnovne rješavanje problema . Prljavi Filter

blokirani ili prljav filter zraka sprečava cirkulaciju zraka pravilno kroz jedinice klima uređaj i , u ekstremnim slučajevima , čak moglo izazvatiAC isključiti . Iza rešetke ,filter je postavljen na jedinicu i može se ukloniti za čišćenje . Možete očistiti filter pokretanjem tople vode na obje strane filtera . Ako je potrebno , voda sapuna može se koristiti za čišćenje filter . Filter bi trebao biti stavljen u jedinicu potpuno suhi . Možete osušiti filtar tako da je upijajući s ručnikom ili polaganja na suho . Akofilter ne može se prati i ponovno koristiti , trebali biste ga zamijeniti .
Blokada

blokada , kao što su zavjese ili namještaj , moglo bi se spriječilo lamele ili otvore iz puše zraka ako čujete jedinica trčanje ali nema izlaza . Sav namještaj , uključujući i stolice ili fotelje , treba ukloniti s prednje području klima uređaja kako bi se omogućilo da zrak neometano ulazi u prednju masku iz otvora . Ako je uređaj ugrađen u prozoru , potvrđuju da nema zavjese ispred bilo rešetku ili rešetke . Blokada na prednju masku moglo dovesti do automatskog isključivanjem uređaja , pa čak i oštećenja .
Ispušnih crijeva

Ako je klima uređajprijenosni uređaj koji zahtijeva ispušne cijevi ,crijeva ne smije biti blokiran , uvijeno ili oštećen . Ispušne cijevi bi trebao biti što je moguće ravnija za isparila zraku da pobjegne . Ako to treba biti savijen ,zavoj bi trebao biti blagi . Postrojbe unutarnja elementa hlađenje gasi ako ispari vlaga je blokirana od izlaska jedinicu . Možete pogledati crijevo tijekom od vrha do dna za štetu . Akocrijevo ima suzu ili bilo koje rupe , treba ga zamijeniti . Obje veze s prozora i uređaja mora biti sigurna i čvrsto zatvorena .
Termostat

klima uređaj koji puše topli zrak kada je odabrano " Cool " način mogli imati termostat koji je postavljen previsoko , što sprječava unutarnje kompresor od uključivanja . Kompresor angažira za hlađenje zavojnice da se ohladi zrak koji cirkulira kroz jedinicu . Akokompresor aktivira kadatermostat pao ,termostat je postavljen previše toplo za početak . Vi ćete morati potvrditi da je termostat postavljen ispod sobne temperature , ako želiš hladni zrak puhati iz AC .

Zid jedinica AC Problemi

Klima ( AC ) zidne jedinice su ubačeni u zid , poput prozora jedinice , i regulirati temperaturu u sobi . Nakonugradnje uređaja ispravno i pogon , možda imate problema , kao što su iznenadni gubitak snage ili toplog zraka . Jedinica ne radi Akojedi

Více >