# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Kad sam Isključite Moj Prozor Klima uređaji voda istječe Ispod prednjoj strani uređaja

Klima uređaji poboljšanje uvjeta unutar svoje kuće na dva načina . Prvo , oni djeluju kako bi snizili temperaturu zraka od strane puše vrući unutarnji zrak preko hladnih spirala ispunjenih freon . Drugo , oni smanjuju vlažnost zraka gomilaju zamagljenje zavojnice i odvod vode izvan kuće . Ukoliko ovaj sustav odvod je neispravan , možete biti lijevo s klima uređajem koji pušta vodu iz prednjoj strani uređaja kada se isključi . Vlaga i kondenzacija

Vlaga jemjera isparavanje vode u zraku . U vlažnoj prostoriji se osjećate kao da jetemperatura viša nego što je . Klima uređaji se ohladi i dehumidify zrak povećati udobnost . Kada je vruće unutarnji zrak puše preko Freon zavojnice unutar klima uređaja , te zavojnice " znoj " vlaga u mnogo na isti način nahladno čašu vode trenirku u vrućoj prostoriji . Ovaj kondenzacije odvode dolje u kondenzata tavi s odvod , koji raspolaže otpadnih voda izvan svog doma.
Neispravan kondenzata Pan

pan ispod Freon zavojnice u vaš klima uređaj delikatno je uravnotežena tako da hvata vodu crpe iz svitaka i odvode ga iz jedinice . Ako se to pan postaje savijen ili je potresen labave , voda se bazen na takav način da ne dopušta pražnjenje . Kada se to dogodi , voda podupire i nabuja tavu . Kadajedinica isključuje , sve od viška vode na zavojnice kanalizaciju u tavu , i to brzo nabuja i teče iz ispod vašeg uređaja .
Začepljen kondenzata
Ocijedite

u središtu vašeg kondenzat pan jemala rupa , što jekondenzat odvod koji odvodi vodu od tavi i to odlagališta izvan klima uređaja slučaju . Ako se to odvod začepljenja , kao što se može dogoditi ako vaš klima uređaj se pokreće tijekom duljeg vremenskog razdoblja bez filtra , voda može back up iz odvoda i preliti tavu . Koristite malu cijev čistač ili spajalicu kako bi se osiguralo da nema ostataka ili kosa nakupila u prvih nekoliko centimetara u odvod .
Nepropisno ugrađenih jedinica

prozor klima uređaji su osmišljen kako bi biti instaliran na blago kosom terenu , daleko od svoje kuće , koji omogućuje kondenzacije se okupili i kapanje iz stražnjeg dijela svoju jedinicu , izvan svog doma , a ne protok natrag kroz prozor . Ako vaš prozor klima nije ispravno postavljen na prozor , to može izazvati kvar sustava za odvod kondenzata . Provjerite je li vaš klima uređaj je sjedio u istoj razini u odnosu na prozorskoj dasci i ima blagi nagib prema dolje od kuće ako se gleda izvana .

Pros & Kontra Močvara Hladnjaci

Močvara hladnjaci , također poznat kao evaporativnim hladnjaka , dobro rade u vrućim, suhim podnebljima za klima uređaj . Hladnjaci koštati daleko manje raditi od klima uređaja , ali zahtijevaju dosta održavanje tijekom sezone hlađenja . Hladnjaci ne

Více >