Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Klima uređaji >> Content

Što mogu koristiti za prekid Bugs Dolazeći u kroz moj prozor i Klima uređaji

? Prozor klima uređaji sjediti na prozoru i obično imaju harmonika stilu peraje sa svake strane jedinice koje djeluju na zapečatiti prozor . Nažalost , to su rijetko išta blizu hermetičan izraka sama uređaj mora dopustiti zrak izvana na temelju njezine gradnje . Svaka rupa dovoljno velika da neka zraka kroz potencijalno je dovoljno velik da se nekabug putem . Srećom , postoji nekoliko stvari koje možete učiniti kako bi se ograničile otvorenih prostora za greške javite pravilnu ugradnju

Osigurajte vaš uređaj ispravno instaliran . To bi trebala biti smještena izravno na prozorskoj dasci , i ima blagi nagib od zgrade kada se gleda izvana . Gornji dio prozora treba čvrsto sjedi protiv vrha klima uređaja slučaju , i vinil ploče na obje strane klima uređaja treba proširiti i osigurati čvrsto protiv lajsne. Osim toga , budite sigurni da se radi klima uređaj s filterom , jer to ne samo da će povećati dugovječnost svoju jedinicu , ali može smanjiti greške pristupiti u vaš dom .
Prozor Sash Gap < br >

Kadprozor double - hung je otvoren , postoji jaz između lente donjem oknu i i stakla gornjeg okna . To jeglavni ulaz prostora za greške i drugih štetočina . Seal ovo područje korištenjem pjene zraka izolacijskih traka i ljepljive trake . Možete koristiti obojene ljepljive trake da biposao manje vidljive , a to su se uklopili interijera boji zidamalo više nego jeftin srebrni stvari .

Vinyl strani ploče
< br >

vinil bočne stranice u biti su samo sjedili protiv prešanje , a ne stvara ništa nalik zrak ili bug - nepropustan . Koristite pjene primjenjuju na strane vašeg prozora dati Vinil panele bolje prianjanje . Nanesite pjenu vrpcu , a zatim proširiti panele out, kako bi pritiskati pjene . Osigurajte panela pomoću vijaka su došli sa kad ste gotovi .
Prozor Seal

Vaš prozor je dizajniran tako da je dno dna okna će formirati pečat protiv prozorskoj dasci . Prozor nije bio osmišljen za brtvljenje protiv vrha klima uređaja . Možete poboljšati razinu zraka stezanje između prozora i klima uređaja uz polaganje tanke trake od pjene duž vrha klima u kojojće se prozor pritisnuli protiv njega .
< br >
od:http://vrt.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1016051071.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.