# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Zašto trebate zamka na klimatsku Ocijedite

? Sve vodoinstalaterske odvod koji odvodi u glavnu kanalizacijsku linije ima zamku na njega kako bi se spriječilo kanalizacije plinova iz backup u svoj dom . Zamka na klima kondenzata je za isti osnovni razlog . Ako niti jedna zamka je prisutan ,područje niskog tlaka nalazi unutar rukovatelj zraka će izazvativode nikada za odvod , akondenzat pan prelijevati . Kondenzata

kondenzata se nakupila u svoje klime kao nusprodukt metode hlađenja . Hot unutarnji upuhuje zrak preko hladnih Freon svitaka , koji " znoj "vlaga u zraku , baš kao hladnu čašu vode trenirku u vrućoj prostoriji . To smanjuje vlažnost zraka i činiklimatske ugodniji . Vodna odvode izvan svog doma kroz tavi i dužine PVC ili crijeva . Ova voda mora biti u stanju odvoditi iz sustava kako bise klima uređaj funkcionira ispravno .

Vodovodne Zamke

Vodovodni zamke su male lakat poput komada cijevi da bi se spriječilo plina i zraka iz backup kroz odvod . Samoodvod funkcionira dok ne postoji značajna razlika u tlaku između obje strane u odvod . Zamke se koristi u većini bilo drenažno primjene kao metoda za osiguravanje odvod samo teče u jednom smjeru .
Niskim tlakom zraka Handler

Mnogi zračni manipulatori stvaraju niska zona tlaka , ili blagi vakuum , u svojim slučajevima . Zbog vakuuma , ako nije bio prisutan zamku , zrak izvan kuće bi se izvukao kroz odvodne cijevi . To neće dopustiti da voda istječe kroz odvod kondenzacije i da će uzrokovatikondenzaciju pan prelijevati .
Kanalizacija Line Povezivanje

U rijetkim slučajevima , klima kondenzacije odvode svibanj biti priključen na glavni kanalizacijski linije . Klimatizacija odvod zamka postoji u tim instrumenta kako bi se spriječilo kanalizacijskih plinova backup u rukovatelj zraka . To će izazvati niz problema ,najozbiljniji kao potencijalna opasnost od požara , kada je metan uveden na električnu okruženju rukovatelj zraka . Osim toga , kanalizacija plin je vrlo neugodna mirisa , a ne bi se uživa kad širiti u cijeloj kući putem sustava za klimatizaciju .

Kako zamijeniti bateriju na Honeywell zidne jedinice

Honeywell proizvodi mnoge vrste kućnih termostati , s analognih na digitalne modele programabilnih one. Digitalni modeli zahtijevaju dva double - A baterije, koje omogućujutermostat spasiti svoje postavke , i zadržati svoje postavke u slučaju nestank

Více >