# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Moj Prijenosni Klima se smrzava se

prijenosni klima uređaj ( AC ) jemala jedinica s ručkom i prijenosnih ispušnih cijevi . Crijevo je potrebno, ako planirate da se ohladi u sobu , i trebao bi biti ispravno instalirana u prozoru prije nego što je uređaj uključen . Tijekom hladnih zimskih klime ,jedinica može doživjeti zamrzavanje koji uzrokuje to kvar . Unutarnja temperatura

Akoprijenosni AC djeluje u sobi koja je ispod 60 stupnjeva celzijusa ,interno hlađenje element jedinice mogle smrznuti . Ako su svici zamrzne , klima još uvijek se uzima u jedinici , ali je pregorio kao topli zrak umjesto hladne . Ventilator i dalje radi , ako se uređaj zamrzne , iako služi za cirkulaciju zraka kroz uređaj , a po sobi umjesto reguliranje zraka . Neki prijenosne jedinice ugasiti kao sigurnosni mehanizam ako jedinica zamrzava i nastavlja raditi dulje .
Termostat

Nakon što su svici odmrzne , jedinica puše hladan ponovno emitirati . Podignite termostat na uređaju dokventilator puše dopustiti topli zrak prometovati prošlosti elementa za hlađenje . Topli zrak će pomoći u procesu otapanja elementa za hlađenje . Pritisnite gore ili dolje tipke na daljinskom upravljaču , ako je uređaj se isporučuje s jednom , doktermostat prikazane na jedinici ili na daljinskom upravljaču podiže na željenu razinu . Frigidaire preporuča podizanje temperature na višem položaju , kao što su oko 86 stupnjeva celzijusa .
Fan

Za pomoć prijenosni AC odleđivanje , omogućilo ventilator na pokrenuti na high . Pritisnite gumb " Fan Speed ​​" stalno na prednjoj ploči uređaja ili na daljinskom upravljaču dokjedinica dostiže svoju optimalnu brzinu ventilatora . Neke jedinice imaju gumb "Mode" , umjesto na gumb " Fan Speed ​​" . Pritisnite gumb "Mode" kontinuirano do biciklom" Cool visoke " postavljanje ili slično . Ideja je da se prometovati već podigli temperaturu kroz jedinice što brže i što je više moguće . Topla zraka brzo odmrzava zavojnice . Nakon što su svici odmrznuti , nakon otprilike 30 minuta , polako pada temperature i smanjiti brzinu ventilatora .
Napajanje

Pritisnitetipku " On /Off " na daljinskom upravljaču ili na prijenosni AC jedinice kako bi ga isključili , ako želitejedinica topiti bez prirodno . Dopustite 60 minuta za zavojnice topiti potpunosti . Ako je soba je previše hladno , iskopčati i premjestiti na toplije klime . Nakon što su svici odmrzne , priključite uređaj vratiti i početi ventilator na niskoj razini s višim postavku temperature .

Kako zamijeniti Noisy cjevovodi

Kanali se koristi u svaki dom i ured zgradi isporučiti grije ili hladi zrak u strukturi . Ako imate bučno ductwork u vašoj zgradi ili kući , možete ga zamijeniti . Tijekom vremena ,cjevovodi se istroše ili tukli . To će popustiti ductwork i čine ga g

Více >