# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Točan kondenzator za AC Središnje jedinice

kondenzator jeelektrični uređaj nalazi u središnjem klima uređaja . Njegova je svrha pomoći u pokretanje motora - to jemost između termostata i motora . " Pregorio " Startni kondenzator neće dopustitimotora kompresora za početak , dakle,cijela jedinica neće raditi . Ako sumnjate na lošu startnu kondenzator ,prvo mjesto na izgled je specifikacijama proizvođača , tako da se ne može mjeriti jedan skladu s tim . Proizvođača Specifikacije

tisuće različitih modela čini i središnje jedinice klima uređaj postoji u svijetu . Sve koristiti različite polazne kondenzatora na temelju onoga što su inženjeri odrediti . Ako imate priručnik ,točna specifikacija može biti unutra . Ako ne , obratite se proizvođaču s modelom i stil vašeg uređaja . Dijelovi odjeli mogu nositi ispravne podatke , a možda čak i zaliha ispravan kondenzator .
Kondenzator Testiranje

Uklanjanje i zamjena kondenzator je opasan posao koji uključuje rizik od strujnog udara . To zahtijeva specijalizirano znanje električne sustave , i to je najbolje prepustiti ovlašćena . Pitajte tehničar za testiranje kondenzator kako bi se utvrdilo njegovo dobro ili loše . Nakon testiranja , više nego vjerojatno da se podudaraju on Prema napraviti i model vašeg uređaja .
Kondenzator Matching

Ako imate bazu znanja kako bi ispravno izvadite i zamijenite kondenzator , izvadite ga iz uređaja . Testirajte kondenzator kako bi saznali ako je to loše. Kondenzatori obično imaju napon i kapacitet žigom na izvana . Zapišite informacije i dobiti novi kondenzator iz električne opskrbe trgovine . Isto tako , uzeti stari kondenzator s vama . Ako nemate kapacitivnosti tester , većina električnih trgovine imaju opremu za to test za vas .
Kondenzator Zamjena

Nemojte ga zamijeniti vrstu ili stil kondenzator . Tehničari na mom HVAC dijelova navode dakondenzator bi trebao imati dva ili tri električne zubaca na vrhu . Zamijenite svoju kondenzator s onom koja ima isti broj zubaca . Također , koristite isti kondenzator s istim naponom i MFD rating . M.F.D. stoji za mikro- Farads , i to jemjera za kondenzator naplatiti - spremanje svojstava .

DIY Klima uređaji rukav Instalacija

klima uređaj s rukava je sigurnije instalirati nego jedan bez . Budući daklima uređaj je tako teška , uvijek postojirizik od pada ga natrag kroz prozor tijekom instalacije . Uz rukava jedinici , možete ukloniti klimu iz rukava i instalirati samo laga

Více >