Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Klima uređaji >> Content

Da liotvoreni prozor Make My Klima uređaji raditi ?

Klima pruža osvježavajuće tok ohlađenog zraka za sobe koje , u ljeto , ne može adekvatno hlade od strane navijača na miru . Kako bi se postigla maksimalna učinkovitost , klima proizvođači često daju smjernice za stvaranje okruženja u kojem se aparat će biti u mogućnosti da rade ispravno . Ako ti uvjeti nisu ispunjeni , možda će vam vaš klima uređaj treba duže da se ohladi vruće sobu i troši više struje . Kako Klima
Radovi

Vaš klima uređaj koristi proces sličan onome koji se koristi u hladnjaku ukloniti vrući zrak u vašem domu . Dijelovi unutar uređaja oblog , kondenzirati i ispari tvar rashladni , to prolazi oko zatvorenog vodovod petlje gdje se vrlo brzo hladi topli zrak iz prostorije . Ohlađeno upuhuje zrak natrag u sobu , polako se smanjuje ukupnu temperaturu .
Da zrak pobjeći

otvorenog prozora ili vrata u istoj sobi kao iklima uređaj omogućuje hladan zrak pobjeći , usporava učinak hlađenja i povećanje količine energije koja se koristi da se hladi sobu na prihvatljivu standarda . Zatvoriti sve otvore, prozore ili vrata kako bi vaš klima uređaj radi vrlo brzo i učinkovito .

Idealnim uvjetima

Odmaknite sve zavjese, sjenila ili drugu blokadu namještaja je klima uređaj je rešetka za povećanje protok zraka i iz uređaja . Provjerite jesu li svi prozori , vrata, krovni prozori i drugi otvori su zatvoreni kako bi se osiguralo hladan zrak ostaje u prostoriji . Izvora topline kao što su radijatori, peći i sušara trebao biti isključen ili se koristi u zasebnoj prostoriji .
Drugih prepreka kako bi učinkovitost

Držite filter zraka , koji se nalazi iza plastike rešetka , čista i bez prašine . Kao opće pravilo ,filter bi trebao biti uklonjen i usisati svakih 30 dana . Namjerno postavljanje vaš klima uređaj manja od potrebne povećava količinu energije koja se koristi od strane uređaja .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1016051104.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.