Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Klima uređaji >> Content

Cijevi smrznuti Gore na AC Jedinici & AC ne radi

Povremeno , unutarnje funkcioniranje klima uređaja jedinice smrznuti i spriječiti stvaranje svjež zrak . Uređaj bi mogao nastaviti s radom , ali se nedjelotvornim u promjeni temperature zraka u sobi . Postoji nekoliko stvari koje možete učiniti za otklanjanje smrznute jedinicu . Zamrzavanje

Ponekad svjež zrak zavojnice unutrašnjost jedinice klima uređaj može zamrznuti i leda tijekom , sprečavanje kul cirkulaciju zraka iz uređaja . Air možda i dalje teče u jedinici , ali smrznute zavojnice spriječiti jedinicu iz hlađenja zraka , tako daupuhuje zrak iz nepromijenjena na sobnoj temperaturi . Podešavanja temperature , podešavanje ventilatora i isključivanjem uređaja suneke od stvari koje možete učiniti kako bi odmrzavanje zavojnice i oživjeti jedinicu .
Snaga

Možete rastopiti ili odleđivanje ice od zavojnice isključivanjem klimu . Pritisnite gumb "Napajanje" ili " On /Off" ili na prednjoj ploči uređaja ili na daljinskom upravljaču . Svi indikator svjetla i strujanja zraka gasi . Nije naodmet iskopčati , kao i, kao sigurnosna mjera opreza . Dopustitejedinica topiti u potpunosti za 30 minuta do sat vremena prije nego što ga uključiti u leđa i što ga uključite .
Temperatura

brži način za vraćanje zavojnice na svom nesmrznute države je da uređaj radi na višim temperaturama . Uključite ventilator u jedinici dopustiti cirkulaciju zraka kroz spirale . Pritisnite tipku temperatura do podizanja termostat na veći broj , po mogućnosti na najvišu postavku . Topliji zrak struji kroz klima uređaj zavojnice , ih odmrzavanja . Dopustiteuređaju da radi na visokim temperaturama za 30 minuta , a zatim postupno smanjiti termostat .
Fan Speed ​​

ubrzati proces odmrzavanja svitka podizanjem brzinu ventilatora postavka . Pritisnite "cool" gumb "Fan " ili dok ne dođete najveću brzinu ventilatora , na kojoj zrak cirkulira kroz jedinicu na njegov najbrži . S kombinacijom visoke temperature i brzine ventilatora , zavojnice će odmrznuti na puno bržim tempom , za razliku od samo isključivanjem napajanja .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1016051142.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.