Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Klima uređaji >> Content

Voda curi iz Središnjeg Klima uređaji & Jedinica se ne može uključiti

Tijekom rada klima uređaji stvaraju puno vode kaokondenzator radi za odvođenje topline s okolicom . Struja i voda sukombinacija koja treba tretirati s oprezom , pogotovo kada se pojave problemi . Klima uređaj koji pušta vodu , a ne uključivanje treba promatrati u što kraćem roku . Voda Pan Leak

plitka posuda ispod isparivača na klima uređaj hvata vodu koja kaplje tijekom procesa isparavanja . Tijekom vremena , ovi tave ponekad može hrđa ili proljeće rupa i pukotina . Provjerite posudu ispod isparivača , koji je obično smješten u podrumu ili u potkrovlju . Ako nema vode u tavi , to je običnoznak curenja . Pan treba zamijeniti što je prije moguće .
Odvodne cijevi Blokada

voda iz posudama teče kroz odvodne cijevi na vanjskoj strani stana , gdje isparava . Ove cijevi su obično sastoji od PVC cijevi slijepljena . Cijev se spaja na vrh posudama u navojem spojke . Kalup i plijesni može rasti unutar cijevi da ih blokirati , ili oni mogu postati začepljen sa krhotine . Očistite cijev pokretanjem komad jasnim cijevi kroz razbiti blokadu . Alternativno ,mokro - suhi vakuum cijev može biti spojen na cijevi iodvaja od začepljenja . Slijedite tako da je ispiranje s mješavinom bjelilo i toplom vodom .
Posudama Float

Neki klima uređaji imaju ono što se zoveposudama float koji će odrezati AC jedinicu automatski akoposudu postaje previše puna . Ove pluta spojiti prekidač za AC jedinicu . Kad je voda u tavi diže , ona nosi plutaju prema gore . Kada je vodostaj dosegne određenu razinu , to istrijebi snage za AC . Da ispravi ovu situaciju , iskočiti vodu iz posudama i odčepiti liniju , ako je potrebno .
Ostalo Električna Problemi

curenja iz klima uređaja može imati kratko spojen još jedan redak u električnom sustavu . Provjerite osigurač da vidi je li bilo koji od krugova su se spotaknula i njihovo vraćanje . Pokušajte ponovo pokrenuti klimu .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1016051175.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.