Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Klima uređaji >> Content

Rotten Egg Miris Kad Klima uređaji Runs

Klima uređaji su od neprocjenjive vrijednosti u domovima i drugim zgradama tijekom vrućeg vremena , imajući putnicima svjež i ugodan . Tijekom vremena ,klima uređaj koji se ne održava kako treba mogu proizlaziti uvredljiv miris , kao što su na pokvarena jaja . Sprečavanje miris je moguće pomoću ispravne postupke održavanja . Uzroci

Klima uređaji ukloniti vlagu iz zraka koja ide unutar jedinice . Ova vlaga prikuplja na temelju klima uređaja . Vlaga obično isparava , ali u vrlo kišnom vremenu ili visoke vlažnosti , to neće biti moguće . Vlage stagnira u vlakna , prašine i drugih nečistoća na bazi , što je rezultiralo u kalup i rast plijesni . Drugi uzrok kondenzacije build-up jezačepljen odvod rupa koja sprečava vodu iz pražnjenje iz jedinice .
Čišćenjeklima uređaj

iskopčajte jedinice klima uređaj ili isključite napajanje na baterije . Skinite poklopac od jedinice tako da možete vidjeti unutar baze . Obrišite vodu , prljavštinu i ostatke s papirnatim ubrusima . Operite iz baze s toplom vodom i spužvicom . Isperite bazu te s drugom vlažna - ne kaplje - spužvu . Osušite bazu suhom krpom i vratite poklopac .
Klirinški začepljen odvod rupe

vode u začepljen odvod stagnants s druge ostatke i uzrokuje pljesniv ili trula jaja mirisi . Uklonite vijke s prednje rešetke na klima uređaj . Možda ćete morati povući jedinicu djelomično kroz prozor kako bi vidjeli odvodnu rupu . Izravnajte žice vješalica za odjeću i staviti jedan kraj u odvodnom rupom za uklanjanje začepiti umetanjem vješalica i uklanjanje to dva ili tri puta . Druga mogućnost je da koristite žarulja Baster napunjenu vodom da ga istjerati . Uklonite sve višak vode s papirnatim ubrusima , očistiti područje i zamijeniti roštilj .
Prevencija

Čišćenje klima uređaja najmanje jednomgodišnje jeučinkovit način da se spriječilo mirise . To omogućuje da se klima uređaj radi učinkovitije , čime se smanjuje električni računa . Zamjena filtera ili ih čišćenje je još jedan način da se osigura duži vijek trajanja vašeg klima uređajem . Ako imate centralni klima-uređaj , zaposliti profesionalca koji će očistiti i pregledati jedinicu godišnje . On može uočiti i popraviti sve potencijalne probleme nakon što je temeljito čišćenje jedinicu .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1016051187.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.