# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Klima uređaji Zamjene

Tijekom vrućih ljetnih mjeseci , postoje trenuci kadaklima uređaj izgleda kao nužnost . No, troškovi energije i korištenja može učiniti posjedovanje ili korištenje klima uređaja previsoki za neke ljude , što znači da su potrebni drugi supstituti . Pronalaženje i korištenje neke druge načine kako ostati cool je to moguće , a može čak i spasiti potrošačima neki ozbiljan novac . Dehumidifier

Odvlaživači su ili prijenosni ili cijela kuća jedinice koje uklanjaju višak vlage iz okolnog zraka . Tijekom vrlo toplom vremenu iu područjima visoke vlažnosti zraka , uklanjanje ovu vlagu može poboljšati ukupnu razinu udobnosti . Dehumidifier jedinice se prodaju u online i mnoge hardverske ili kućne trgovinama , a također može smanjiti kondenzacije i alergije uzrokovane vlažan zrak za neke korisnike . Odvlaživači se u rasponu cijena od $ 30 za prijenosni odvlaživač do $ 2000 ili više za cijelu kuću jer i lipnja 2011 .
Prijenosni Obožavatelji

možete naći male srednji prijenosni navijača , koja može biti premještena iz sobe u sobu unutar kuće . Neki prijenosni obožavatelji su oscilira premjestiti zrak tijekom cijelu sobu , a neki prijenosni obožavatelji su toranj stilu . Ovi navijači se mogu kupiti na mnogim kuće trgovinama , robnim kućama, hardver trgovinama i online , a raspon cijena od oko 10 dolara na gore.

Potkrovlje Obožavatelji

potkrovlje obožavatelji su dizajnirani da će se povući vanjski zrak u kući kroz tavanske otvore i prisiliti vrući zrak van . Budući topli zrak diže , operativni potkrovlju ventilator može pomoći ukloniti neke od vrućeg zraka u kući i zamijeniti ga s hladnijeg zraka . Potkrovlje obožavatelji su pokrenuti i za kratko vrijeme , obično tijekom dana . Potkrovlje obožavatelji zahtijevaju stručnu instalaciju, a košta oko $ 75 do 300 dolara.

Cijela kuća Obožavatelji

Cijela kuća navijači su također obično instalirani na tavanu i obično se koristi noću . Hladni noćni zrak je doveo u kuću i toplog zraka izvukao se i van kroz otvore i krov . Cijela kuća fan može koštati između $ 150 i 350 dolara , ali troškovi ugradnje može donijeti troškove za više od 1.000 dolara .

Da lipuhala Brzina na HVAC utjecati Kondenzacija

?Brzina puhala na grijanje , ventilacije i klimatizacije sustava mogu utjecati na kondenzaciju na nekoliko načina . HVAC sustavi cirkuliraju zrak kroz hladne bakrenih svitaka smanjiti unutarnju temperaturu i sniziti vlažnost zraka . Brže Puhač traje

Více >