# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Prosječni mjesečni trošak od Central Air

Centralni klima uređaj , postalastandardni ugodnost u američke domove jer je postala popularna u sredinom 20. stoljeća , i to s dobrim razlogom . Hladan zrak otežava alergena kao što su plijesni i grinja napredovati , a to daje predah od toplog vremena na otvorenom . Uz prekomjerne uporabe , međutim , to može značajno doprinijeti troškova energije za svaki mjesec . Tipične Koristi

standardni klima uređaj koristi oko 3.500 vata , prema Otter rep Power Company of Minnesota . Na korištenje 860 sati tijekom sezone hlađenja , ili ljeti , to je nešto više od 1.000 kilovatsati korištenja po mjesecu . To znači da je mjesečni trošak od oko 116 dolara od 2011.

Čimbenici

Vidra rep baze svoje podatke na 2,5 tona klima uređajem , koji je namijenjen za kuće do 1.200 sq ft Ako je vaš dom je veći od 1.200 sq ft , mjesečni trošak za klima uređaj može biti veća . Ako je manji od 1.000 sq ft , to može biti niža ; u velikoj mjeri ovisi o tome koliko ćete koristiti klimu . Akotemperatura je umjerena tijekom cijele godine , gdje živite , možete ga koristiti manje od procjena Vidra rep . Srpski

Centralni klima vs strop obožavatelja

strop obožavatelji i prijenosni obožavatelji koriste između 65 i 250 vata , što je , u najboljem slučaju, 7 posto snagomklima zahtijeva . Ako ste ostavili ventilator na 24 satidnevno u trajanju od tri mjeseca, samo da bi vas koštati $ 16 do $ 63 ukupno . Glavni nedostatak je daventilator ne odmarati zrak kaocentralni klima uređaj radi .
Gettingnajviše vrijednosti

Za najveću vrijednost , novac za upravljanje softver tvrtke novac namjenjen predlaže uspostavu termostat ne niže od 78 stupnjeva . Uključite ventilator da cirkuliraju zrak po prostoriji, a možete zadržati svoj dom na relativno ugodne temperature .

Kako to Utočište bothell peć

Bothell peći koriste se za zagrijavanje domova širom svijeta . Ako imate problema s Bothell peći , postoji nekoliko stvari koje možete učiniti kako bi ga dobiti natrag gore i trčanje . Najčešći problemi uključuju peći filteri, termostat i grijalica .

Více >