# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Kako otkloniti poteškoće industrijskog za hladnjake

Industrijski hladnjaci su teška klima - uređaji namijenjeni za uporabu u situacijama gdje se višak topline može postatiozbiljan problem ; primjerice , u računalnim sobama obradu , gdje je važno jedinice ne pregrijavati . Redovito održavanje je važno, tako da se izbjegne kvarove . To jedobra ideja da se neke baze znanja o preventivnim mjerama koje možete poduzeti . Bez obzira koliko ste oprezni , postoje neke stvari koje mogu poći po zlu , ali prije nego što razgovarati s inženjerom postoje neke načine možete otkloniti . Upute Screenshot
1

Provjerite jejedinica spaja na radnom izvor energije ako se nikako ne dobivaju odgovor od jedinice . Također provjerite je lisklopka vladajuće taj izvor napajanja se aktivirao ( ako je tako , a ponovno je ) i tražiti labave veze ili žice koje izgledaju kao da se oštetiti .
2

Dodajte tekućinu , ako je razina rashladnog su preniska , označeno gubitka naboja kao i kompresor ciklusa pokrenuti . Također treba dodati rashladno akoširenje ventil počinje zviždati .
3

Potražite vibrira cijevi kaoindustrijska rashladnik radi svoj ​​normalan ciklus hlađenja . To bi moglo ukazivati ​​nepodržane ili loše dolikuje i labave cijevi . Vizualno pregledajte jedinicu labav cijevi i imajuinženjer zamijeniti ih .
4

Pogledajte oko baze stroja za bilo kakav znak curenja tekućine . Ako je ulje curi iz hladnjaka , to ukazuje slomljena pečata negdje na uređaju . Trag curenja vratiti na izvor , ako je moguće i zamijeniti pečat .

Razlika između automatska klima vs . Priručnik

ručni klima- uređaj vam daje kontrolu . Možete ga uključiti i isključiti kad god želite . Vi ne morate čekati da se kick in , jer ručni klima -uređaji nisu termostatom . Međutim , ako želite postaviti i zaboraviti - treba vam automatski klima uređ

Více >