# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Kako Operite Duracool Močvara Cooler jastučići

Močvara Hladnjaci i isparljive hladnjaci koristiti vodu koja vlaži upijajući jastučići za hlađenje kuće i zgrade . Nekoliko različitih pad stilovi postoje i Duracool jastučići , proizvedeni od Dial , su međunajlakše za održavanje i čišćenje . Ti jastučići su fleksibilni i lagan . Oni dolaze iz okvira lako i treba oprati na početku svake sezone kako bi uklonili prašinu koja se naselili na njih tijekom zime . Čišćenje jastučići također uklanja neke od mineralnih naslaga na njih iz prethodne sezone . Namakanje jastučići u kiseloj otopini također može ukloniti mineralnih naslaga , pomaže jastučići ohladi učinkovitije , jer oni mogu apsorbirati više vode i pustiti zrak prođe kroz lakše . To je ono što vam je potrebno: Screenshot, crijeva i mlaznica
plastične posude ( po izboru)
ocat ( opcionalno )
Prikazati više uputa
čišćenje Prašnjava jastučići
1

Isključite svoj hladnjak i povucite utikač . Neka drugi znaju što rade na hladnjak i uputiti im nije ga uključite dok ste završili .
2

Izvadite okvire koji drže jastučići . Pregledajte izvan jastučići prije nego ih iz okvira . Okviri u močvari hladnjaka nalaze se na vanjskoj strani hladnjaka i izvadite ga da se mijenjaju ili čišćenje jastučići lakše . Jastučići koji nemaju taloga soli ne morate izaći iz okvira kako bi ih očistiti .
3

Stavite mlaznice na crijeva , uključite vode i sprej jastučići s jaki mlaz vode , s početkom u vrhu i rade svoj ​​put prema dolje . Operite unutrašnjost jastučića na isti način . Neka jastučići završiti pražnjenje prije nego što ih stavite uhladnjak .

Čišćenje mineralnih sirovina Na
4

Ulijte litre octa u plastičnu posudu ili kantu . Ocat dolazi u različitim snagama . Ako vaši jastučići su jako koricom , pokušati pronaći najjači ocat možete, koji će se rastopiti naslage brže . Neki vrt supply trgovinama prodavati ocat i do 20 posto, kiselog ubiti korov .
5

Uklonite okvira izhladnjaka i izvadite jastučiće .
6

Preklopite jastučić tako da se nalazi unutar spremnika . Jastučići , čak i kad je jako optočena , lako odustati ili rola . Ako koristite vrlo koncentriran ocat , nositi gumene rukavice kako bi zaštitili svoje ruke i da nose naočale ili naočale kako bi zaštitili svoje oči .
7

Dodajte dovoljno vode da pokrije jastučići cijelosti . Nekaslabljenja potopiti dok su se depoziti otopljeni dovoljno .
8

Uklonite pločice i crijeva ih temeljito ukloniti ocat prije stavljanja jastučiće natrag u okvire .

JeSoba Najbliže je kondenzatornajtoplija u Domu

?Topline vani tijekom ljeta često su podnošljivije od strane klimatizacijskih sustava iznutra . Svaka klima uređaj oslanja na kondenzacijske jedinice , što može stvoriti toplinu dokaparat radi . To topline , međutim, ne bi trebao biti vidljiv na tipi

Více >