Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Klima uređaji >> Content

Koliko godina klima uređaji Zadnja

? Kad kuće kupiti novi klima uređaj , to jeuobičajena pretpostavka daklima uređaj će trajati mnogo , mnogo godina . Međutim ,stvarni životni vijek od klima uređaja ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući vrstu klima uređaja i cjelokupne njegu i održavanje klima uređaja . Osobni održavanja

Mnogi vlasnici ne shvaćaju da je njihova klima zahtijeva održavanje da oni mogu sami obavljati redovito . To uključuje uklanjanje i čišćenje ili zamjena filter zraka redovito . Filter zraka je općenito lako pristupiti i treba zamijeniti ili očistiti svakih nekoliko mjeseci , ako je klima uređaj u redovnu uporabu . To može povećati ukupni životni vijek i performanse uređaja . Čišćenje klima uređaj filtera može biti učinjeno s privitkom vakuum četkom ili pranjem s vodom i sapunom i dobro ispiranje . Imajte na umu dafilter mora biti potpuno suh prije nego što se može staviti natrag u klimu .
Profesionalno održavanje

kuće trebaju imati profesionalnu uslugu tehničar pregledati i obavljati bilo potrebno održavanje na njihovu klimu barem jednom godišnje , po mogućnosti na početku sezone kada jeklima uređaj će biti u uporabi . Profesionalni tehničar može identificirati potencijalne probleme ili probleme i popraviti slomljena ili oštećene elemente koji inače može skratiti životni vijek uređaja , ako nije obratio .
Zanemarivanje
< p > Zanemarivanje klimu i očite probleme , kao što su smrznute kondenzatora zavojnice , curi , pokrivaju klima uređaja za provjetravanje , rešetke ili vratiti resetke s predmetima koji sprečavaju pravilan protok zraka može dovesti do oštećenja na klimu , ako ne rješavamo . Ako se problemi stalno ignorira ili dopušteno da i dalje za dugo vremensko razdoblje prije nego što je obratio ,ukupni životni vijek od klima uređaja skratit će kao rezultat .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1016051337.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.