Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Klima uređaji >> Content

Zašto jeSredišnja AC Humming

? Centralni klima uređaj jeznačajka da su mnogi smatraju neprocjenjivo kada je u pitanju čuvanje svoj ​​dom hladno i ugodno , pogotovo tijekom vrućeg i vlažnog vremena . I općenito govoreći ,središnji klima uređaj može se očekivati ​​da će raditi dobro koliko je potrebno s nekim tipičnim njegu , održavanje i redovito čišćenje . Međutim , akosredišnja AC iznenada počne izradu brujanje kada je uzbuđuje , postoji svibanj biti nekoliko razloga zašto . Zračni kanali

Humming može biti uzrokovan labave preklopom u zrak. Pratite kanalima za zrak zajedno, aklima je pokrenut i slušati za promjene u tonu . Akozuji dobiva glasniji u jednom području , provjerite labavog preklopom ili komad metala . To sigurno , ako je to moguće ili napraviti mali trag u tom području kako bi se omogućiloda zrak kretati preko komadu .
Hardware

Humming ili zveckanje tijekom središnje AC uporabu može ukazivati da postoje područja hardvera koji su popustili . Ugasite i isključite klimu prije provjere zglobove, matice i vijke i zatezanja po potrebi .
Zraka

opstruirala protok zraka mogu također biti uzrok buke koja dolazi od središnjeg klima-uređaja. Pregledajte povratak resetke u cijeloj kući i ukloniti predmete koji se mogu blokiraju zrak , kao što su namještaj, zavjese, igračke ili bilo čega što može izazvati zveckanje ili brujanje .

Prljave Komponente
< br >

Humming može biti uzrokovana prljavim ventilatora . Ako je moguće, uključite i isključite klima uređaj i obrišite lopatica ventilatora s čistom, vlažnom krpom kako bi uklonili višak prašine i dlačice . Vanjski kondenzacije zavojnica mogu također biti prljava , smanjuje unutarnji protok zraka i uzrokuje smetnje . Isključite napajanje i očistite kondenzator s mekom četkom .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1016051347.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.