Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Klima uređaji >> Content

Easy načina kako očistiti klima uređaji

Klima uređaji potrebno izvanredno održavanje koje uključuje jednostavno čišćenje filtera na prozor jedinica zamalo više rada na središnje jedinice klima uređaj . Uspostavljanje rutinsko čišćenje raspored pre-i post - sezone smanjuje na trošenje i suza od jedinica i sprečava potrebu za popravke . Filter Prozor jedinica

prozor klima uređaji su jednostavni za održavanje i obično uključuje vođenje filtar čist . Prljav filter ne dopušta pravilan protok zraka koji utječe na učinkovitost uređaja . Kadprotok zraka je tijesan ima potencijal za zaobići začepljen filter i nositi čestice prljavštine izravno na isparivaču zavojnica . Većina prozor jedinica filteri se nalaze neposredno iza prednje rešetke . Koristite odvijač , ako je potrebno , ili samo iskočiti roštilj da se na filteru . Neki filteri su za jednokratnu upotrebu i da ih treba zamijeniti , dok drugi mogu čistiti sapunom i vodom . Koristite de- greasers za jako teškoj prljavština . Unutar prozora Jedinici

Dok imate poklopac off ispred klima uređaja za čišćenje filtera je dobra ideja provjeriti isparivač . Ovo se nalazi neposredno iza filtera i podsjeća peraje . Koristite mikrovlakana četkom ili mekom krpicom ove peraje jer su napravljeni od aluminija koji je vrlo lako zavoja . Koristite ovaj isti način očistiti peraje kondenzatora koji se nalazi na stražnjoj strani uređaja .
Središnja Klima Indoors

unutar jedinice , bilo da je to jepeć ilizrak rukovatelj sustav , ima filter koji treba očistiti ili zamijeniti . Općenito , u pravilu , ako je vaš filter je u svom peći , zamijenite ga dva puta godišnje , na početku sezone hlađenja i opet na početku sezone grijanja . Rukovatelj Klima ormari mogu imati izmjenjive filtere ili višekratnu upotrebu one koja se može ukloniti i očistiti . Čisti tih filtera na isti način da bi , kako je opisano za filter prozor jedinici .
Središnja Klima otvorenom

vanjska jedinica je osjetljiv na vremenske uvjete i puše krhotine . Važno je zadržati kondenzatora jedinice vanjski jasno od grančica, lišća i ostalih nečistoća i otpadaka . Prije rada na vanjskoj jedinici isključiti bilo snage za to . Očisti sve kukolj od vanjskog kabineta za održavanje odgovarajuće protok zraka . Uklonite pristupne ploče tako da ih iskakanje ili pomoću odvijača ako je potrebno . Očistite navijača puhala s vodom i krpom i usisati se sve krhotine iznutra na dnu uređaja . Koristite mekanu četkicu za čišćenje nečistoće i ostataka iz oko i između zavojnice . Preporučuje se da se očistite vanjsku jedinicu dva puta godišnje , na početku i na kraju sezone hlađenja .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/air-conditioners/1016051359.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.