# >> Dom i vrt >  >> Home Appliances >> Klima uređaji >>

Kako otkloniti stalna biciklom Klima uređaji

Klima uređaji suizvor ugode i olakšanja za mnoge domove i poslovne subjekte , osobito u vrućim ili vlažnim temperaturama ili sezona . Mnoge različite tvrtke proizvode klima uređaja , te jedinice se mogu kupiti online ili u kući popravak , hardvera ili grijanje i hlađenje opskrbe trgovina . Dok većina klima uređaji su prilično jednostavan za uporabu i radi dobro u većini okolnosti , neki vlasnici možda smatraju da je njihova klima uređaj ciklusa stalno . To može bitijednostavan problem riješiti kroz neke korake za rješavanje problema . To je ono što vam je potrebno
čistom krpom (e)
deterdženta za pranje suđa
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Provjerite postavke termostata za klima uređaj . Akoprekidač sustav podešen na " On ", onda je klima uređaj radi stalno . Kad je prekidač sustav postavljen na " Cool " iprekidač ventilatora postavljena na " Auto ",klima uređaj će se pali i gasi po potrebi do željene temperature . Ili postavka može biti problem ako jepostavljena temperatura je previše hladno ili previše toplo . Namjestite temperaturu klima uređaj na oko 10 stupnjeva hladnija od temperature okoline za najbolje rezultate .
2

Provjerite eksterijera klima uređaja i uklonite sve predmete koji se mogu blokiraju otvore ili rešetke , kao to ometa protok zraka i uzrokuje da se klima uređaj raditi . Držite povratne zrakoplovne registre u kući jasno za cijelo stambenih jedinica .
3

Isključite napajanje na klimu i otvoriti pristupne ploče . Izvadite filtar zraka i oprati filter s toplom vodom i sapunom za čišćenje. Isprati s vodom i ostaviti da se osuše na zraku . Instalirajte filter nazad na klimu kada je suho . Akofilter je prljav , što uzrokuje da se klima uređaj moraju raditi kako bi se postigao zadanu temperaturu .
4

Zatvorite vrata i prozore kako bi se držati hladan zrak iz bježale kuće , što uzrokuje klima uređaj i dalje morati ciklusa na i izvan postići zadanu temperaturu .
5

upotrijebite veći kapacitet klima uređaj , ako je klima uređajsoba jedinica i pokušava ohladitiiznimno velik prostor . Mali klima uređaj za hlađenje veliku sobu će morati ciklusa stalno .

Laško 2554 Upute

Izbjegavajte ljetne vrućine pomoću ventilator s ugrađenim ionizirajućeg tehnologiju . Ionizatora bi učinkovito čišćenje zraka jer su negativni ioni koje proizvode privlači prašinu i dim čestice u atmosferi . Kada su ioni i čestice sudaraju , iz minut

Více >