Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Pročistači zraka >> Content

CPCP ovlaživač zraka Upute

CPAP ovlaživač olakšava disanje i pruža dobre kvalitete sna za one koji pate od poremećaja spavanja , poput apneje . Ovlaživača dodaje vlage protok zraka koji je usmjeren u masci za disanje stavljen preko nosa i /ili otvora za prag . Kad ste stekli svoj CPAP uređaj i vlažnosti zraka, možda imate pitanja o tome kako ih postaviti i koristiti ih . Upute Screenshot
1

Spustite CPAP uređaja na ovlaživača baze . Poravnati noge CPAP uređaja s utorima na ovlaživač dok jedinica sjedi udobno . Umetnite ovlaživača strujni kabel u AC - u utičnicu na stražnjoj CPAP uređaja . Uložite isporučeni mrežni kabel u stražnjem dijelu ovlaživač . Priključite veliki kraj kabela za napajanje u AC napajanje zid ili striptiz utičnicu . Postavite ovlaživač s CPAP uređaja na tvrdu podlogu ispod položaj u kojem spavate .
2

Ulijte vodu u samostojećoj komore vode i vrtlog oko . Ulijte vodu iz dvorane , a zatim ga ponovno punjenje - po mogućnosti destiliranom vodom - na "popuniti Line " tiskan na vanjskoj
3

Gurnite grijanja ploču dolje u. komore vode ; slajd komoru na ploči za grijanje . Kao što slajd komoru na mjesto , poravnajte ulazni otvor s izlaza zraka iz CPAP uređaja . Gurnite fleksibilne cijevi na ušću komore vode izlaznim .
4

pritisnite gumb ovlaživača na CPAP uređaju za početak grijanja ploču . Ikona ovlaživanje će se pojaviti na zaslonu ; obično ćete vidjeti zeleno svjetlo upaliti. Dopustitegrijača ploča za grijanje vode prije uključivanja ovlaživač. Kadvoda se zagrijava , uključite protok zraka .
5

Pritisnite i držite tipku za ovlaživanje na CPAP uređaju dok ne vidite ovlaživača kontrole prikazuju . Uključite ovlaživač postavku na "2 " za normalnu vlažnost izlaz . Ukoliko je potrebno više vlažnosti , postaviliovlaživač zraka viša . Protok zraka će se aktivirati i početi ovlaživanje zraka u prostor . Postavite CPAP masku , koja je povezana s fleksibilnim cijevima , po licu , ako je potrebno . Uživajte u san .
6

Gurnite tipku ovlaživača na CPAP uređaja za uključivanje grijanja tanjur ovlaživača i strujanje zraka off . Dopustite 15 minuta za vodu koja je ostala u komori da se ohladi . Povucite komoru off grijaču ploču pritiskom prema dolje i da ga gurnete u isto vrijeme . Izlijte ostatak vode , skinite osnovnu ploču komore i gumeni priključak ulaznog otvora , i dopustitikomore da se osuši .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/air-purifiers/1016006992.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.