Kako Održavati Oreck pročišćivač zraka

Mnogi ljudi pate od takvih respiratornih problema kao alergija, astme i kemijske osjetljivosti . Pasivno pušenje može " tijekom dugog vremenskog razdoblja i izlaganja ... dovesti do raka pluća i drugih oblika srčanih bolesti ", navodi dr. Matthew McKenna iz Centara za kontrolu i prevenciju bolesti . Pročišćivač zraka pomaže zadržati svoj dom bez štetnih tvari i alergeni , ali , kao i svaki drugi aparat , to treba izvanredno održavanje optimalne performanse . To je ono što vam je potrebno
Čišćenje krpicu ( priložena)
Blaga deterdženta za pranje suđa
Vacuum s četkom
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Identificirati klima - pročišćivač dijelove , funkcije , značajke i indikator svjetla . Pronađite pozicije svih dijelova i svjetla , te odrediti koji dijelovi se mogu staviti u vodu , a koji ne mogu.
2

Isključitepročišćivač zraka .
3

Položite ga na svojoj strani s poklopcem prema gore , a zatim pritisnite gumb " poklopac " za uklanjanje poklopca .
4

Povucite predfilter ravno gore i van , i isperite ga pod mlazom vode . Neka ga osušite na zraku , a zatim povucite filter nazad na svoje mjesto.
5

Povucite Truman Collector Cell ravno gore i van za ručicu . Potopiti u kadi s toplom vodom i blagim tekućim deterdžentom za uklanjanje prljavština , a zatim isperite temeljito čistom vodom . Protresite višak vode iz stanica , te zamjenu jedinice u svojim utorima . Osušite Truman Cell s načinom sušenja uređaja . Držite gumb "Napajanje" do središta halogena svjetla treperi tri puta ,jedinica prebacuje na srednjoj brzini, asvjetlo kolekcionar stanica počinje treptati , sve u isto vrijeme . Način sušenja će se nastaviti za jedan sat , a zatim se automatski resetirati uređaj .
6

Podignite miris apsorber lagano od jedinice s dvije kartice na vrhu . Umetnite novi miris apsorber , preklopite kartice i osigurati vrh .
7

Izvadite pre-filter, Truman stanica i miris apsorber . Očistite prednju stranu Katalitička oksigenatoru filter s vakuumom i mekom četkom .
8

Otvorite gornji poklopac i izvadite četkicu za čišćenje . Četka daleko bilo depozita u ispušnom roštilja utora , a zatim se vratiti na četkicu za pohranu .

Zašto koristite ovlaživač

?Ovlaživač jekućanski aparat koji može poboljšati kvalitetu svog doma u zraku . Tijelo zahtijeva određenu razinu vlage u atmosferi u kako bi pravilno funkcionirao . Ovlaživači se u rasponu od jednostavne domaće jedinice ili high - end model kupljen u

Více >