Pročistači zraka koje snižavaju Woodsmoke Alergije

Iako postoji dosta istraživanja ukazuje na značajnu opasnost od produljenog izlaganja woodsmoke , mnogi pojedinci još uvijek nisu svjesni da to može izazvati takvu štetu . U stvari , woodsmoke se smatra opasna kao pušenje duhana , a one koji su zabrinuti za svoje dugoročno zdravlje često se nađu u potrazi za pročišćavanje zraka koji može zadržati zrak u svojim domovima čist . Finding pravo pročišćivač ovisit će o proračunu i nekoliko jednostavnih činjenica o woodsmoke . Opasno Pollutant

Prema American Lung Association of Washington ( alaw ) , woodsmoke je jedan od vodećih onečišćenja zraka u zimskim mjesecima . Oni idu na navode da to onečišćenje izravno je povezan s oštećenja pluća pa čak i rak . Malo čudo , dakle, da pročišćavanje zraka može filtrirati te male čestice iz zraka sve više postaju popularni u domovima diljem zemlje . Iako možda mislite da bilo pročišćivač zraka će učiniti ,istina je da morate znati što treba tražiti da bude sigurna da je zrak koji dišeš pravilno čistiti .

Značajke

Woodsmoke čestice su međunajmanji od svih onečišćujućih tvari u zrak . Prema Burningissues.org ,neprofitna usmjerena na čisti zrak inicijativa , redovitih pročišćavanje i maske nisu u stanju filtrirati mikroskopske elemente koji uzrokuju toliku štetu na plućima . Kada je u potrazi za odgovarajućim pročišćivač , onda , da ćete želite tražiti certifikate i značajke koje vam znatipročišćivač radi ono što želite . Burningissues.org navodi, " kako bi zaštitili sebe od woodsmoke , trebate 3 filtre pozornici zraka - . Koje imaju sloj zeolita u njih " Prema web stranici , Honeywell i Austin proizvodnju Pročistači zraka koji zadovoljavaju ove standarde . Osim toga , Airpurifiers.com ističe da Blueair proizvodi pročišćivač zraka koja se može nadopuniti s woodsmoke kvalificiranog filter .

Razmatranja

Woodsmoke pročišćivači nisu jeftini , ali niti jerazina tehnološke sofisticiranosti potrebna za stroj za zadovoljavajući način ukloniti takve beskonačno mikroskopske čestice . Nemojte napraviti grešku misleći da jejeftinije pročišćivač zraka će raditi ; to može biti u redu za alergije ljubimac ili opće pročišćavanje zraka , ali za osobe s woodsmoke alergija ili brige o zdravlju pluća , oni jednostavno neće dobitiposao ispunjavanja . 50 dolara pročišćivač koji ne otkloni svoje probleme s disanjem u kući jepuno gore vrijednost od$ 200 ili 300 dolara onaj koji vam omogućuje da se disanje ponovno slobodno . Većina gradskih i prigradskih mjesta će imati lokalnih trgovaca kvalitete zraka koje se može razgovarati s vama znalački o pro i kontra između brendova . Naoružani znanjem o tome što je potrebno za pročišćivač za filtriranje woodsmoke iz zraka , moći ćete da su inteligentni razgovor sa stručnjacima na svoj ​​lokalni dućan i donijeti odluku koja odgovara vašem domu i situaciju .


Bemis ovlaživač zraka Bakterije Liječenje

Bemis ovlaživač bacteriostat kontrole liječenja rast bakterija i mirisa . Liječenje dolazi u 32 - unca kontejner u i donosi Essick Air, što čini ovlaživaÀi Pročistači zraka i hlađenje isparavanjem jedinice . Funkcija Bemis ovlaživač bacteriostat li

Více >