Kako očistiti ultrazvučni ovlaživač

Ultrazvučni ovlaživači dati neke prednosti u odnosu na konvencionalne ovlaživača zbog svoje virtualno tihe razini operacijskog buke , nisku potrošnju energije i nepostojanja filtera očistiti ili zamijeniti . Kao i kod bilo koje druge vrste ovlaživača , pravilno čišćenje i održavanje jednog untrasonic ovlaživača ključni su za povećanje učinkovitosti i životni vijek uređaja . Pregled, što vam je potrebno
bijelog octa
Bleach
Tkanina ili papir ručnik
Upute
svakodnevno održavanje Screenshot 1

Isključite i izvucite ovlaživač . Uklonite oblake mlaznice iz vrha ovlaživač ; isperite mlaznice s običnom vodom i obrišite ga papirnatim ručnikom za čišćenje i osušite .
2

Izvadite spremnik za vodu iz bazena za vodu i potpuno prazna sve preostale vode iz oba spremnika i bazena . Dopuštajući voda ostati u spremniku i bazena , kadaovlaživač nije u uporabi može dovesti do nakupljanja mineralnog depozita , kao i rast bakterija .
3

Dopustite spremnik za vodu se osuše na zraku , s spremnik za vodu kapa svega, prije zamjene spremnika na bazenu . Obrišite posudu vode s čistom krpom ili papirnatim ručnikom kako bi uklonili ostatke vode . Budite oprezni prilikom brisanja ili čišćenja oko osjetljivih dijelova , poput senzora za vodu ili raspršivača, ako je vaš ovlaživač ima takve značajke .
Tjedno čišćenje i održavanje Screenshot 4

Izvođenje duboko čišćenje na ovlaživač na tjednoj bazi kako bi uređaj radi ispravno . Isključite i izvucite ovlaživač . Uklonite oblake mlaznice . Prazna voda iz oba spremnika za vodu i voda sliva
5

Napunite spremnik za vodu do pola mlakom vodom i dodajte 2 žlice bijelog octa ili 1 žlica bjelilo . ; nikada ne koristite abrazivna sredstva za čišćenje ili deterdžent za čišćenje , jer to može oštetiti ovlaživač zraka . Vratite poklopac spremnika za vodu sigurno i protresite spremnik za vodu za miješanje sadržaja . Dopustitespremnik sjediti u uspravnom položaju najmanje 20 do 30 minuta , takoocat ili izbjeljivač voda može dezinficirati unutrašnjost spremnika .
6

ponovno protresti spremnik , a zatim ocijedite smjesu vode van. Isperite spremnik s običnom vodom kako bi uklonili ocat ili ostatak izbjeljivač , zatim dopustite tenk na suhi zrak s poklopca spremnika za vodu prije stavljanja spremnik natrag na bazenu .
7

napraviti sličnu smjesu mlake vode i bijelog octa ili izbjeljivača u bazenu vode za dezinfekciju bazena . Dopustiteumivaonik sjediti s mješavinom vode u njemu za 20 do 30 minuta , a zatim isprazniti ga i isperite običnom vodom . Nikada ne uranjajte posudu vodu ili mrežni kabel u vodu . Obrišite unutrašnjost bazena sa čistom krpom ili papirnatim ručnikom da se osuši .

Vorherige Seite

No

Kako Rješavanje problema Frigidaire ES200/300

Frigidaire ES200/300 jeelektronički čišći zrak dizajniran za usisavanje zraka iz okoline i to prođe kroz sustav filtracije za uklanjanje nečistoća , bakterije i nečistoće , a zatim dijeliti zrak natrag u dom jednom čist . Pojedinci s respiratornim bo

Více >