Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Popravak uređaja >> Content

The Anti - sifona Valve Propuštanje na moju Maytag posuđa

Anti - sifona ventili spriječiti vodu iz istakanje natrag u vodoopskrbu . Također poznat kao vakuumske prekidače , anti - sifona ventili koriste na strojevima za pranje rublja, slavine, WC-a , prskalice i ostalih izvora vode . Curenje na anti - sifona ventila može uzrokovati pogoršanje vanjske komponente aparatom i oštetiti podnice materijala ispod perilice . Dakle ,curi anti - sifon ventil treba biti nazočni na što je moguće prije . Anti - sliva Valve

Na MAYTAG stroj za pranje rublja ,anti - sifon ventil jeplastični uređaj nalazi na vrhu odvodnog crijeva gdje se spaja na pranje u leđa . Ventil je na desnoj strani na stražnjoj strani uređaja . Međutim , svi Maytag perilice nemaju anti - sifona ventil .

Uzroka istjecanja

protiv sifon ventil možda curi zbog niza razloga . Budući da je većina protiv sifona ventili su plastični , to manje izdržljivi materijal lako je puknut i oštećena . Međutim , kao i sve dijelove stroja za pranje rublja , to je predmet koji se mogu oštetiti i može se jednostavno su istrošeni . Curenja iz anti - sifona ventil će se prikazati kao voda na podu u stražnjem dijelu perilice na desnoj strani .
Zamjena < br
Anti - sliva Valve >

Anti - sifona zalistaka dijelovi su relativno jeftin . Osnovni " sifon pauzu ", također poznat kao predah sifon montaže , uključuje plastični ventil s metalnom brtvom i spona . Ovisno o modelu vašeg MAYTAG za pranje i upišite anti - sifona Valve je i konfiguraciji ,cijena za montažu ventila u rasponu od $ 16 do 23 dolara . Budući da su neki MAYTAG ventili konfiguriran drugačije , budite sigurni da bi tip koji je osmišljen posebno za svoj model .
Anti - sliva Valve Kit

Kao alternativa za kupnju anti - sifon ventil , možda želite kupiti ulazni ventil za vodu kit anti - sifona . Ona sadrži priključak za oba toplom i hladnom vodom , osim anti - sifona mehanizma i žice vodiča . Kit kreće u cijenu od 32 dolara i 39 u vrijeme objavljivanja . Prednost kupnji ovog uređaja je da kombinira za dovod vode ventil - koji kontrolira protok tople i hladne vode u stroj - i anti - sifona ventil u jednu jedinstvenu komadu . Međutim , prije kupnje ovaj proizvod , budite sigurni da se uklapa konfiguraciju perilicu -a .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/appliance-repair/1016007116.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.