Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Popravak uređaja >> Content

Moj Frigidaire Ice Maker Switch Crush kocka ne radi

možete reći svoje Frigidaire ledomat za prebacivanje iz zdrobljenog leda na kubu leda s dodirom prekidača , ali to nije tako jednostavno za ledomatom . Proces brušenje kockicama leda u male čipove ne može biti isključen odmah. Ako mislite da je vaš simpatija switch kocka ne radi , budite strpljivi . Većinu vremena ,ledomat samo treba nadoknaditi . Vremenski okvir

Ako naizmjenično zdrobljenim i kubu leda , možete nastaviti dobiti zgnječen led kada želite kubu . Nakon svih slomiti led pahuljice koje su se nagomilali unutar ledenog smeće raditi svoj ​​put iz zamrzivača - i na svoje stakla -Frigidaire trebao dijeliti kocke . To može potrajati nekoliko sati na dan , ovisno o tome koliko često koristite ledomat .
Crusher Cijeli

bi se slomiti led , led prelazi iz leda bin u drobilici . Drobilice obrađuje led u male čipove , točenje slomiti led . Ako se prebacite ledomat natrag na kubu leda dokdrobilice još uvijek ima leda unutra ,drobilice će nastaviti raditi sve dok ne bude prazna . Vi ćete i dalje dobiti zdrobljenog leda , nije u obliku kocke , unatoč tome što postavite prekidač na kubu . Nakondrobilice prazni , dobit ćete u kockicama leda .
Auger Stuck

svrdlo unutar Frigidaire leda smeće rotira u smjeru kazaljke sata , pritom led kroz smeće . Ako poremetiti svrdlo dok se kreće led kanta unutar zamrzivaču , samo će se slomiti led , čak i ako ste odabrali u kockicama . Da bi riješili svrdlo , okretati se smjeru kazaljke na satu dok ne sjedne na svoje mjesto . Sada možete odabrati kockicama leda .
Čišćenje

Čišćenje led kanta redovito uklanja prljavštinu i akumulirane led čips , pomoći da dobijete kockice . Za čišćenje led kanta , podignite bin up i iz zamrzivača . Bacite komade leda i oprati bin pomoću tople vode i deterdžent za pranje posuđa . Osušite bin temeljito , jer voda je napustio na smeće će se smrznuti . Vlažnom krpom , obrišite unutrašnjost zamrzivača i led padobran . Ovo uklanja led čips koji može završiti u vašoj čaši .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/appliance-repair/1016051649.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.