Grijanje Element of My peć pregrijavanja

Svaki pećnica ima dva grijača , jedan na vrhu peći , a drugi na dnu . To će uključiti i isključiti , apećnica je na kako bi pećnicu na prilično dosljedan temperaturu . Ponekad elementi za grijanje će pregrijati pećnicu . Postoji nekoliko razloga za to . Normalno Heat udara

Možete postaviti svoju pećnicu na 350 stupnjeva celzijusa , alipećnica zapravo će se kretati između 320 i 375 za vrijeme njegove postavke . Nakon što uključite pećnicu , to će zagrijati na oko 400 stupnjeva , a zatim će se isključiti i pokazuju kada je temperatura pala na 350 stupnjeva . To će se uključiti nakon što padne na 325 stupnjeva . Taj početni i ponovio rastom je normalno .
Slomljeni Termostat

termostati testirati temperaturu pećnice , ali ako su razbijena oni mogu Registracijom temperaturu koja je niža od normalne . To će uzrokovatipećnica nastaviti zagrijavati daleko izvan ispravne temperature . Kupnja zamjenski termostat od prodavača ili željezarija .
Ne Kalibrirano

Ponekad , tijekom vremenatermostat će prestati biti točna i da će morati biti umjereni . Isključite pećnicu i ostavite ga da se ohladi nekoliko minuta . Twist termostata žarulja smjeru kazaljke na satu da ga zategnuti . Ako to još uvijek ne radi , posavjetujte se sa svojim vlasnički priručnik kako bi se utvrdilo kako ga kalibrirati . Većina omogućiti da to učiniti putem elektronske upravljačke ploče .
Slomljena Selector Switch

izborna sklopka jemehanizam koji prima signal temperature od termostata i da će uključite grijača ili isključivati ​​potrebno da bi dosljedan temperaturu . Akoprekidač selektor jekratko u tome , što se može registrirati nižu temperaturu , te će signalizirati pećnicu na pregrijavanje .

Kako otkloniti Balboa Hot Tub Pressure Switch

Balboa lječilišta i tople kupke rade s sigurnosna značajka poznat kao prekidač tlaka vode , što aktivira grijač kada voda protječe kroz unutarnje vodovod . Kada jevruće kadica nije u pogonu ,prekidač se isključuje . To sprečava opremu od pregrijavanj

Více >