Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Popravak uređaja >> Content

Kako do suhu sušioniku s oštećenjem vode

Bilo da ste bili žrtva poplava ili vodovod preljeva , voda može oštetiti vaše konvekcija pećnica . Vi ponekad može spasiti pećnicu , ali to će trebati vremena . Ove peći mogu biti skupi za zamjenu , tako da uzimanje svoje vrijeme i pravilno isušivanje pećnicu sada može uštedjeti skupe popravak ili zamjenu naknade kasnije . To je ono što vam je potrebno
Fan Screenshot Bleach
octa ili sode bikarbone
Voda
Rag
pokazati više Instrukcije Screenshot
1

Isključite pećnice izvor napajanja . Pronađite svoj ​​osigurač na razvodnoj kutiji . Ako ne možete naći , kontaktirajte električara koji će vam pomoći da ga isključite . Ako je vaš dom je nedavno bio u poplavi , sustruja isključena u cijeloj kući prije nego što pokušaju otići kući i popraviti i spašavanje stavke . To je izuzetno važno , kao što jevoda i struja mogla predstavljati ozbiljnu opasnost .
2

Isključitekonvekcija pećnica i premjestiti ga na suhom mjestu . Podbočiti vrata otvorena i pomoći da se osuši tako da stavite ventilator neposredno ispred nje . Moglo bi se što više od tjedan dana da se pravilno isušivanje pećnicu .
3

čistite pećnice unutrašnjost dok čekate da se potpuno osuši . Često, šteta od vode može ostaviti iza neugodnih mirisa ili čak i plijesni . North Carolina University College poljoprivrede i prirodnih znanosti , kaže da nikada ne čistite pećnicu sa crijevom . Crijevo mogao dodati na vodu štete , kaosprej može curiti u područjima ne možete vidjeti na čisto. Umjesto toga , koristite vlažnu krpu za uklanjanje otpada u pećnici . Dezinficirajte pećnicu s izbjeljivač . Koristite ¾ šalicu bjelilo svakoj litri vode . Ova mješavina će spriječiti rast plijesni . Ako ste se bori s mirisom u pećnici , dodajte ocat ili sode bikarbone u vodu i ribati pećnicu out .
4

Nakon tjedan dana , uključite pećnicu natrag u. Ako to još uvijek ne radi , neka ga sjesti zanekoliko dana s ventilatorom . Nakon toga , kontaktirajte električara da vidi je lisustav ožičenja je uništen .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/appliance-repair/1016051666.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.