Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Popravak uređaja >> Content

Kako zamijeniti opruge ovjesa na Whirlpool Duet Perilica

Whirlpool Duet s prednjim punjenjem perilice imaju opruge ovjesa koje drže posuda za pranje rublja uravnoteženi kao što uzburka i vrti . Izvori su pričvršćeni na posuda za pranje rublja u eksterijeru i okvira kabineta . Ako ne uspije , obično možete ga zamijeniti ilicijela se postaviti bez da se obratite Whirlpool ovlaštenom za popravke tehničar . Ovjes Proljeće Osnove

Whirlpool Duet perilica rublja ima tri metalne opruge ovjesa - svaki oko 1 cm u dužinu . Proljeća su jednako raširena duž vanjskog ruba stražnje strane posuda za pranje rublja . Kada proljeće pauze ,perilica rublja vibrira pretjerano i čini puno buke jer je sada neuravnotežena . Iako ponekad možete zamijeniti samo dotrajao proljeće , to je često najbolje zamijeniti cijeli set u jednom trenutku kako bi se osiguralo dosljedno trošenje .
Dobivanje Zamjena Springs

možete kupiti ovjesa za svoj whirlpool Duet pranje kontaktiranjem Zamjena Odjel dijelovi whirlpool -a i imaju novi set dobili u vaš dom ili iz aparata dijelova trgovac koji prodaje whirlpool zamjenske proizvode . Svako proljeće se prodaju zasebno , a košta oko 3 dolara , a od 2011 , plus troškove prijevoza , prema Select dio web stranice . Pobrinite se za pružanje broj modela podmetač je iz uputstvima za upotrebu , kada mjesto poretka , kako bi se osiguralo da dobijete pravu veličinu zamjenske opruge za vaš model . Jedna od prednosti kupnje rezervnih dijelova iz Whirlpool je da oni obično dolaze s uputama za instalaciju . Međutim , uobičajeno je da možete ih zatražiti posebno ako je to potrebno .
Zamjena opruge ovjesa

isključite Whirlpool Duet Perilica i povucite ga od zida . Isključite hladne i tople vode ventile tako da ih smjeru kazaljke na satu dok se čvrsto zatim odspojiti crijeva vodoopskrbe na stražnjoj strani perilice. Nagnite perilicu rublja , tako da se postavlja stanu na njegovu stranu . To omogućuje dvije od tri postojeće ovjesa za opuštanje , što ih čini lakše ukloniti . Uklonite četiri vijka koji drže stražnji poklopac podmetač je na mjesto i postavite poklopac na stranu . Nakon što je poklopac off , trebali biste biti u mogućnosti vidjeti svaki ovjes proljeća na posuda za pranje rublja . Ako ne možete , odvrnuti gornju pokrovnu ploču i ukloniti ga , tako da su istražnji i gornji dio od posuda za pranje rublja u pogledu . Koristite par iglama nos kliješta otkopčati dva opušteno ovjesa iz posuda za pranje rublja , a zatim iz okvira kabineta . Podbočiti bubanj s ploče za opuštanje treći ovjesa proljeće i ukloniti ga s kliještima . Počevši sa zadnjeg ovjesa proljeće koje ste uklonili , pridaju njegova zamjena proljeće tako da spaja prvi okvir kabineta i onda posuda za pranje rublja . Izvadite podršku ploču i zamijeniti druga dva ovjesa . Vratite natrag poklopac i vrhunsku pokrovnu ploču ako je skinula i stajati perilicu uspravno . Ponovno spojite crijeva vodoopskrbni zatim priključite u pranje i premjestiti ga uza zid . Uključite vodoopskrbne ventile suprotno popustiti i otvoriti ih .
Razmatranja

Zamjena opruge ovjesa na Whirlpool Duet Perilica je relativno lako i treba trajati između 15 i 30 godina minuta za dovršetak od početka do kraja , u skladu s Select dio web stranice . Međutim , ako nikada nisu izveli popravak na Vašem pranje prije ,zadatak može trajati i dulje , pogotovo ako se ne može dobiti jedan ili više postojećih izvora opustiti dovoljno da bi uklanjanje lako . Ako u bilo kojem trenutku tijekom procesa zamjenskog imate problema , obratite Whirlpool za tehničku pomoć . Osim toga , ne ustručavajte se zakazati posjetu servisu da imajutehničar obaviti zamjenu za tebe , ako ti je neugodno u izradi popravak .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/appliance-repair/1016051799.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.