Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Popravak uređaja >> Content

Moj Viking pećnica nije Paljenje

Viking proizvodi liniju električnih i plinskih dvokrevetne i jednokrevetne peći . Iako stilovi mogu razlikovati , većina električne i plinske peći imaju iste električne i mehaničke komponente . Zaustavite pokuša koristiti pećnicu kada primijetite da se ne zapali . Nekoliko stvari može biti uzrok problema , te rješavanje problema tih pitanja može pomoći u rješavanju ga . Slomljena upaljač

Svaki pećnica , bez obzira naproizvođača ili model , ima upaljač . Plinske peći imaju iskra upaljač , a električni štednjaci imaju električni upaljač . Oba omogućuju grijač za uključivanje i zagrijati dovoljno za pravilno i učinkovito Zagrijte pećnicu . Tijekom vremena ,upaljač će oslabiti i na kraju slomiti . To je općenitoproblem kada vaša pećnica ne zagrijte .
Slomljena Grijanje Element

Čak i ako je vaš upaljač radi ispravno , vaš grijač u električnoj pećnici biti slomljena . To pauze nakon nekoliko godina i općenito pokazuju Nicks , ogrebotina ili vidljive prekide u cijevi . Nakon grijač pauze , to se ne može popraviti i treba biti zamijenjena .

Neispravni električni dijelovi

Mnogi Viking peći imati digitalnu kontrolnu ploču koja može bilo u kvaru ili izgubiti svoju kalibraciju . Kada se to dogodi ,pećnica može zapeti u samo čisti modu ili u vremenski ciklus i neće Zagrijte ili može isključiti prerano .
Neispravan termostat

termostat testira temperatura peći da bi se u jednom dosljedan temperaturi za vrijeme trajanja pećnice topline ciklusa . Ako je termostat neispravan , to bi moglo registrirati temperaturu koja je viša od stvarne termperature , sprečavanje stroj od postizanja odgovarajuće temperature .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/appliance-repair/1016051941.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.