Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Appliances >> Popravak uređaja >> Content

Frigidaire vrata perilice Flies otvoren kada Trčanje

Frigidaire perilice posuđa koristite elektronsku zaporni sustav vođenjasuđa zatvorena , a to je trčanje . Međutim , ponekad vrata proljetne pauze , uzrokujući perilicu letjeti otvoren u sredini ciklusa . To je opasno . Nemojte izvoditi perilicu dok ne riješite problem . Možete zamijeniti vratima opruga sebe i kupiti dijelove online . Slomljeni vrata Proljeće

Ako jedan od dvaju vrata vrela pauze ,zasun ne iFrigidaire vrata perilice leti otvoren dokperilica radi . Obično samo jedna proljeće je kriv . Međutim , trebali biste zamijeniti oba izvora u isto vrijeme , tako da jedrugi proljeća ne istrošiti ubrzo nakon početne popravak .
Vrata kvaka

Nije vjerojatno da jeproblem u bravu sama nego s oprugama . Frigidaire perilice posuđa koristite elektronsku zasun . Senzori u zasun moraju potvrditi da su vrata zatvorena i pričvršćen pred pranje posuđa staze . Dakle , ako jestroj za pranje posuđa je pokrenut , ali neće ostati zatvorena ,problem je vjerojatnoproljeća vrata .
Alignment izdavanja

Provjerite je li zasunvrata pravilno poravnat . Akokvaka je izvan pozicije , to registrira kao " zatvorena " kad zatvori vrata , alikvaka nije sigurno dovoljno da zadrži vrata zatvorena jer je off - centar . Sami riješili problem uklanjanjem ploče unutarnja vrata i vrata kvaki sklop , kreće sklop više, i ponovnog sastavljanja . Ovaj proces traje suđenje i pogreške . Ako niste sigurni je lizasun poravnat ili ne , pozovite servisera .

Upozorenja

uvijek isključite napajanje iz perilice prije obavljanja bilo kakve korake za rješavanje problema . Ako vam se ne sviđa raditi na stroju za pranje posuđa sebe , pozovite servisera da provjeri vašu perilicu posuđa . Iako Pozivi su skupi , to je bolje da netko tko zna što radi rad na stroju kako bi izbjegli potencijalne ozljede .


od:http://vrt.98905.com/home-appliances/appliance-repair/1016052009.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.