Curi cijevi Kad Trčanje perilicu rublja

perilica rublja više se oslanja na crijevima , a ne cijevi , za prijevoz vode do i od podloška kad to radi . Crijeva tipično su izrađeni od debele gume dizajnirane da izdrže curenja . Međutim ,crijeva može razviti curenja tijekom vremena i rupture , slanje vode u podmetač je slavina i uzrokuje da se preliti na podu praonici . Hidrant

ispust traje od crpke Perilica je do slavina ili odvod pored perilice . Hidrant uklanja vodu iz perilice i prevozi ga iz svoga doma glavni ispust otpadnih voda . Akohidrant do začepljenja , to može curiti voda natrag u stroj za pranje rublja , a to je trčanje . Kontaktirajte vodoinstalatera pregledati odvod za blokadu . Pitajte ga ukloniti začepiti i osigurati opstrukcije nije uzrokovati trajno oštećenje slavina ili odvodne cijevi.
Odvodne cijevi

Cijev odvoda koji je povezan s hidrant perilica rublja je može curiti preostalu vodu kadasuđa je iscrpljujuće . Vi ćete morati zaustaviti stroj za pranje rublja , i izvucite perilicu za pregled odvodnu cijev . Pregledajte crijevo propuštanja , i zamijenite ga ako ustanovite daje crijevo curi .

Vodoopskrbni Crijeva

perilica rublja često ovisi o dvije vode cijevi za opskrbu vodom za . Jedna cijev je priključena na toplom vodom ventila , a druga cijev je spojena s hladnom vodom ventila . Oba crijeva priključiti na stražnjoj strani perilice . Ako jedan od crijeva ošteti ,crijeva je odgovoran za curenje vode kadaperilica rublja ispunjava . Kada se to dogodi , voda će se rasprsnuti od povrede u crijeva i bazen oko perilice . Ugasite hladne i tople vode ventile na zidu iza perilice zaustaviti crijevo od curenja , a zamijeniti curi crijevo .

Razmatranja

perilica rublja također može iscuriti iz ventila za vodu koji se nalazi unutar podmetač vanjskom kadi . Iakoventil ne opskrbu vodom kao cijev radi ,ventil se otvara kako bi se omogućilo da se ispuni vodom posuda za pranje rublja . Ako vaša perilica rublja overfills s vodom , kada je pokrenut ili nikada potpuno izlučivanje vode ,slomljena ventil za vodu možda curi . Isključite dovod vode ventile iza perilice za privremeno isključite glavni dovod vode u stroj za pranje -a . Kontaktirajte perilica rublja popravak stručnjaka upoznat s perilicu modela procjene vode ventil za potencijalne curenja .

Visoke frekvencije buke u Beaumark posuđa

piskav buke izradio Beaumark pranje može značiti nevolje . Iako strojevi za pranje će generirati neku buku kad su pokrenuti , otkucava ili vriskanjem obično ukazuju na to daje dio otkazuje. Neke komponente će generirati trenje kao oni nose i pogoršat

Více >